YARI YARIYA İNDİRİM!

YARI YARIYA İNDİRİM!

YARI YARIYA İNDİRİM!

Kandilli Belediye Meclisi beldede yaşayan maden şehidi ailelerinin tükettiği su fiyatında indirim kararı aldı.

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Kandilli Belde Beldesinde Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Merkezi Karadeniz Ereğli'de olan Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği'nin belediye başkanlığı makamına dilekçe ile başvurusu kabul gördü.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dernek Başkanı Çetin Yiğit imzalı "Belediye sınırlarında ikamet eder maden şehidi ailelerinin belediyenizden almış olduğu tüm hizmet ödemelerinde, belediyenizce sağlanan şehitlik ve indirimlerden faydalandırılması için gerekli olan işlemlerin yapılması için gereğini saygılarımla arz ederim" dilekçesini Meclis gündemine taşıdı.

YARI YARIYA İNDİRİM!

Meclis Toplantısı'nda görüşülen gündem maddesi, görüşülerek kabul edildi. Karara bağlanan talep sonrası; dul/yetim aylığı alan, şehit yakınlarından birinci derece şehit yakını olan, engelli vatandaşlar, Zonguldak maden şehitleri yakınlarından birinci derece yakınları ve son olarak fakir aile yardımı alan su abonelerinin ödeyecekleri su ücretleri meskenler için uygulanan tarifenin yüzde 50'si indirimli olarak uygulanacak.

30 hane var

Kandilli Belediyesi Meclisi'nin aldığı karar, beldede sevinç yarattı. Maden kazalarında yaşamlarını yitiren şehitlerinin yakınların olduğu beldede, yaklaşık 30 hane indirimli uygulamadan yararlanacak.

Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit, ilettikleri talebi yerine getiren Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan Zonguldak, Karadeniz Ereğli, Gülüç ve Alaplı'da da maden şehidi yakınlarının olduğu biliniyor.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2019, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER