YAŞAR BALCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

YAŞAR BALCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis üyesi Yaşar Balcı için Kdz. Ereğli Belediyesi’nde resmi tören düzenlendi. 

Tedavi gördüğü hastanede Covid-19 salgınından hayatını kaybeden CHP Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Yaşar Balcı için Kdz. Ereğli Belediyesi resmi tören düzenledi.

Belediye binası yanındaki Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen törene Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN POSBIYIK: ALLAH RAHMET EYLESİN, ÇEMBER İYİCE DARALDI

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Meclis Üyesi Yaşar Balcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Değerli dostlar, sözün bittiği yerdeyiz. Cumhuriyet Halk Parti’yi çok seven, partisi ve Ereğli için büyük mücadele veren çok değerli kardeşimizi, meclis üyemizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisi ilkeli bir insandı. Siyaseten bizim kavgalarımız olmuştur ama iki insan olarak daima dost çevrede hareket etmişizdir. Nitekim bunun örneğini de en son gösterdik ve belediye meclisinde en ön sıraya kendilerini koyduk. Bu kadar çalışmak nasipmiş. Allah taksiratını affetsin. Ben Yüce Allah’tan niyaz ediyorum ve dualarınızı bekliyorum. Evladı Canberk şuan hastanede. Allah ona sağlık, sıhhat versin diyorum. Onu bize sağlıklı olarak göndersin. Saygıdeğer eşine sağlık sıhhat versin. Ereğli bir değerini kaybetti. Ereğli için mücadele eden bir siyasetçisini kaybetti. Bu gerçekten üzüntü verici. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte son derece üzgünüz. Hiç beklemediğimiz bir anda oldu. Hastalığı iyiye doğru giderken birden bire bu sabah acı haberi aldık. Allah rahmet eylesin. Çember iyice daraldı. Bu tehlike hepimiz için var. Sizleri seviyoruz. Bizlerin ve sizlerin, hepimizin çok dikkatli olması lazım. Tedbirlere uymak lazım.”

CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul da yaptığı konuşmada üzüntülerini dile getirerek, “Şehri için, ülkesi için inandığı doğrular üzerine bundan asla taviz vermeden her şekilde mücadele etmiş olan Ereğli’nin çok önemli bir siyasi figürünü, bizim partimiz adına bir yoldaşımızı, abimizi, siyasi hocamızı maalesef bu korona illetine kurban verdik. Acımız gerçekten çok büyük. Sevgili Yaşar abim, seni asla unutmayacağız. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun” dedi.

Merhum Yaşar Balcı için okunan duaların ardından katılımcılardan helallik alındı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER