Yaşlı kadın darp mı edildi?

Şiddet gördüğü iddia edilen kadın huzurevine yerleştirildi

Karadeniz Ereğli'de bir kişi, vücudunun pek çok yeri morarmış halde bulunan 83 yaşındaki kadının ‘darp edildi' iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, kendisine ‘vasi' olarak belirlenen S.K'nın Kepez mahallesinde kiraladığı evde yaşamını sürdüren Ayşe Doğancı'nın (83) dövüldüğü iddiası ‘infial' yarattı.

Adının gizli kalmasını isteyen kişi, gazetecilere yaptığı açıklamada, acı içinde inleyen Doğancı'yı fark ettiğinde durumunu 112'ye bildirdiğini söyledi. Ambulans ile hastaneye kaldırılan kadının buradaki muayenesinde,  çoğunluğu yüz ve bacak kısımlarında olmak üzere daha pek çok yerinde de ‘morarma' tespit edildi. Tedavisi yapılan Ayşe Doğancı, yaşadığı aynı zamanda bakıcısı olduğu öne sürülen S.K'nin evine gönderildi.

Bunun üzerine ise durumu yakından takip eden kişi, Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

SES KAYDI VAR!

Öte yandan, şiddete maruz kaldığı iddia edilen kadına ait olduğu öne sürülen ses kaydına da ulaşıldı. Ses dosyasında ise konuşmakta güçlük çektiği anlaşılan Ayşe Doğancı'nun, ne olduğunu anlamak için kendisine soru soran kişiye, "beni dövdü", "vurdu", "yüzüme vurdu" dediği duyuldu. Ses kaydı ve çekilen bazı fotoğraflar, yapılan suç duyurusuna dahil edildi.  

HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Haber yayına hazırlandığında ise Kepez mahallesi Mustafa Akay Sokak'ta adrese polis eşliğinde giden İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip, yaşlı kadını koruma altına aldı. Yaşlı kadının daha sonra Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi'ne yerleştirildiği öğrenildi.

Kaynak; Demokrat

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 12:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Ozel
Orhan Ozel - 5 yıl Önce

Bunu yapana en ağır ceza bile hafif kalir!

SIRADAKİ HABER