Yaz Boyunca Tüm Sporcularım Çok İyi Çalıştılar

Yaz Boyunca Tüm Sporcularım Çok İyi Çalıştılar

Yaz Boyunca Tüm Sporcularım Çok İyi Çalıştılar

 Türkiye eskim federasyonu tarafından 7 8 ekim tarihlerinde Manisa ilinde düzenlenen Şehzadeler Kenti Eskrim Turnuvasında Ereğlili sporcular iki madalya kazandı.

 Minikler kategorisinde Orçun Akkoyun, süper minikler kategorisinde Çağan Öztürk bronz madalya kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptı

 Sporculardan Orçun Akkoyun, minikler kategorisinde elde ettiği başarıdan dolayı mutluluğunu “Yeni sezon hazırlıklarına Marmaris kampı ile başladık ve yaz boyu çok iyi çalıştık. Sezonun ilk turnuvasında iyi bir başarı elde ettik çok mutluyum” ifadeleriyle anlattı.

 Süper Miniklerde mücadele eden Çağan Öztürk ise, “ilk madalyamı kazandığım için çok mutluyum önümde daha uzun bir yol var..altin madalya için daha fazla çalışmam lazım bunun farkındayım. Antrenörüme ve beni destekleyen aileme teşekkür ederim” dedi.

 Eskrim Antrenörü Barış Bahadır ise sporcularını tebrik ettiğini belirterek, “Manisa’dan 2 madalya ile döndük ama daha fazla da kazanabilirdik...Yaz boyunca tüm sporcularım çok iyi çalıştılar. Şimdi meyvelerini topluyoruz. Hedeflerimiz büyük onun için daha fazla çalışmamız lazim. Çok daha büyük başarılar elde edeceğimize eminim. Sporcularımı tebrik ediyor velilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER