"YENİ DİNAMİK DENETİM SÜRECİ" BAŞLADI

"YENİ DİNAMİK DENETİM SÜRECİ" BAŞLADI

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetim modeline geçileceği ve İlk uygulamanın 260 bin personelle tüm ülkede başlatılacağı açıklamasının ardından, “Yeni Dinamik Denetim Süreci” kapsamında esnaf ve vatandaşlara yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Denetimlerine pazaryeri bölgesinde bulunan balık halinden başlayan Kaymakam Çorumluoğlu, burada bulunan vatandaşları sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı. Daha sonra Unpazarı Caddesi’ndeki işyerlerini denetleyen Ereğli Kaymakamı, bazı işyerlerinde rastladığı maskesiz personeller konusunda işyeri yetkililerine uyarılarda bulundu.

 Kaymakam Çorumluoğlu, görevlilere, işyerlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, dahili kamera kayıtlarının geçmişe yönelik olarak gözden geçirilmesi talimatını verdi. Kaymakam Çorumluoğlu, Çarşı Merkezi’nden Yalı Caddesi boyunca devam eden denetimlerde, kendisini gördükten sonra maske takan esnafı uyardı, kapasite fazlası müşteri kabul edilmemesini istedi. 

Çorumluoğlu ve beraberindekiler, işyerlerinde oturma düzenlerinin ilgili genelgelere uygun olup olmadığı konusunda da incelemeler yaptı.

Denetimlerde Kaymakam Çorumluoğlu’na ilçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, belediye yetkilileri ve diğer ilgililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER