Yeni Kaymakam Gündem’e açıkladı…

Yeni Kaymakam Gündem’e açıkladı…

Yeni Kaymakam Gündem’e açıkladı…

Nazım Madenoğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından son kararnamede Kdz. Ereğli Kaymakamlığına atanan Manisa’nın Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Gündem Gazetesi ile görüştü.
Gündem Gazetesi’nin telefonda görüştüğü Çorumluoğlu, Şehzadeler ile ilişiğini kestiğini şu anda toparlanma sürecinde olduğunu ve 17 Eylül Pazartesi günü Kdz. Ereğli’de görevine başlayacağını söyledi.
Hüseyin Orhan’ın telefon ile ulaştığı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli’ye daha önce hiç gelmediğini belirterek, Ereğli’nin bilinen bir ilçe olduğunu ve insanlarının da çok sıcak kanlı olduğunu öğrendiğini duyduğunu söyledi ve “Bu da bizim moral ve motivasyonumuzu artırıyor. İnşallah hep birlikte Ereğli’de çok güzel işler yapacağız” dedi.
İSMAİL ÇORUMLUOĞLU KİMDİR?
1968 yılında Balıkesir’in Kepsut ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Maliye Meslek Lisesini bitirdi. 1985-1989 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi ve aynı yıl Maliye Anabilim Dalında yüksek lisansa başladı. Bu süreçte 3 yıl Maliye Bakanlığında Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünde memur olarak çalıştı.
 
Kaymakamlık görevine 1991 yılında Amasya stajyer kaymakamı olarak başladı. 1994 yılında 8 aylık yurtdışı stajını İngiltere’de yaptı. Sinop-Durağan, Yalova-Altınova, Kütahya-Aslanapa ve Domaniç kaymakam vekilliklerinden sonra, Manisa-Selendi, Bitlis-Hizan, Artvin Vali Yardımcılığı, Kütahya-Hisarcık, Çorum Vali Yardımcılığı, Kütahya-Gediz Kaymakamlığı  görevlerinde bulundu. 17 Temmuz 2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan müşterek kararname ile Şehzadeler Kaymakamlığına atanmış ve 26/08/2013 tarihinden  bu yana Şehzadeler  Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.
Evli ve 2 çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER