Yeni sistem etkisini gösterecek

Yeni sistem etkisini gösterecek

Yeni sistem etkisini gösterecek

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ülkeyi her alanda ileriye taşıyacağına inandığını söyledi.
Yeni sistemin en kısa sürede etkisini göstereceğini ifade eden Alabaş, Gündem'e yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Öncelikle geride bıraktığımız 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına ve dünya mazlumlarına hayırlı olmasını diliyorum.
Milletimiz seçimlerde partimize bir mesaj vermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi teşkilatlarımız seçmenin verdiği mesajı almıştır. Bundan sonra çalışmalarımız da bu doğrultuda yoğun olarak devam edecektir.
Seçimlere Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak giren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aziz Türk milletinin büyük bir teveccühü ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanınız, yemin edip göreve başlamasının akabinde yeni sistemin ilk Kabinesini de açıklamıştır. Cumhurbaşkanımız tarafından belirlenen Bakanlarımız, kamuoyu tarafından da memnuniyetle karşılanmıştır. Biz AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları olarak, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Kabine'yi oluşturan değerli Bakanlarımıza ve 27. dönem Milletvekillerimize çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, bürokrasiyi azaltıp karar alma süreçlerini hızlandıracağına inanıyoruz. Bu da her alanda yapılması planlanan hizmetlerin daha kısa sürede vatandaşla buluşturulması demektir. Zonguldak ilimiz ve ilçeleri de bu hizmet ve yatırımlardan paylarına düşeni alacaktır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER