YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ESNAF ZİYARETLERİ

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ESNAF ZİYARETLERİ

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Muhasip ve Mali İşler Başkanı aynı zamanda Genel Merkez Zonguldak bölge sorumlusu Basri Çayır Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ,sonrasında da esnafa moral ziyareti gerçekleştirdiler.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Zonguldak Bölge sorumlusu Basri Çayır, Zonguldak il Başkanı Nejdet Sarı, Teşkilat Başkanı Kenan Zeren,  Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve bir çok parti mensubu üyesi ile birlikte pandemi sonrası Ereğli esnafına moral ziyaretinde bulundular.

Kdz. Ereğli esnafının sorunlarını dinleyen Basri Çayır aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletti.

Dr. Fatih Erbakan Bey'in en kısa sürede Ereğli’yi ziyaret edeceğini müjdeleyen Çayır, Ereğli’nin çok güzel bir ilce, Adil Düzene ihtiyacı olan önemli bir şehir olduğunu vurguladı.

Genel Merkez Zonguldak bölge sorumlusu Basri Çayır ve Zonguldak İl Başkanı Nejdet Sarı, Ereğli esnafının ve halkının sıcak karşılaşmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bir dizi ziyaretlerden sonra Ereğli’den ayrılan partililer Alaplı ilçesini ziyaret ettiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2020, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER