YILMAZ'DAN KONGREYE DAVET

YILMAZ’DAN KONGREYE DAVET

YILMAZ'DAN KONGREYE DAVET

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, hafta sonu yapılacak olan AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı kongresine tüm bölge halkını davet etti.

 

Yılmaz, yaptığı açıklamada, partisinin Gülüç Belde Başkanlığı kongresinin 6 Ağustos Pazar günü, beldede bulunan Büyük Ereğli Anadolu Hotel’de gerçekleştirileceğini ve saat 13.45’te başlayacağını belirterek şunları söyledi:
“AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı olarak, delege seçimlerimizi bir süre önce sorunsuz bir şekilde tamamladık. 6. Olağan Kongremizi de inşallah Pazar günü, Anadolu Hotel’de yapacağız. Öncelikle kongremizin partimiz ve beldemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kongremizin birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Bu davaya gönül veren insanlar olarak, Belde Başkanlığına seçildiğimizde, ekip arkadaşlarımızla birlikte beldemize yönelik çalışmalarımıza kaldığımız yerden hız kesmeden devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm bölge halkımızı Pazar günü saat 13.45’te başlayacak olan kongremize davet ediyor, saygılar sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER