Yine Pusula, yine yalan haber!

Zonguldak’ta yaptığı şantaj, iftira ve tehdit içeren yayınları ile sabıkalı olan Pusula Gazetesi bir yalan habere daha imza attı!

Yine Pusula, yine yalan haber!

Yalan, tehdit, şantaj ve iftira içeren haber ve yorumları ile iş dünyasının, bürokrasinin ve toplumun nefretini kazanan Pusula Gazetesi ve onun Sahibi Ali Rıza Tığ, bıkmadan usanmadan, utanmadan ısrarla yalan haber yayınlamaya devam ediyor.
İstediği avantayı alamadığı için yıllardır Çebi Grup aleyhinde yaptığı yayınlar ile itibarsızlaştırma mücadelesi veren, iftira atan ve şantaj yapan Ali Rıza Tığ, Çebi Grup ve Ceosu Yasin Hamzaçebi hakkında bir yalan haber daha yayınladı.
Yasin Hamzaçebi’nin Kdz. Ereğli’de kurulan BİLSEM’e yaptığı katkıyı gündeme getirerek kendisi üzerinden devlet birimlerini bile itibarsızlaştırmayı hedefleyebilecek kadar gözü kararan Ali Rıza Tığ, Hamzaçebi’nin BİLSEM’de yaptırdığı sınıftan tabelasının kaldırıldığı yalanını yazdı!
BİLSEM yöneticileri Pusula’nın yazdığı tabelanın kaldırıldığı haberini yalanlayarak, hayırseverlerin yaptırdığı sınıflardan herhangi bir tabelanın kaldırılmasının mümkün olmadığını söylediler.
Yalan haberleri ile devlet görevlilerini bile itibarsızlaştırmaya çalışan Pusula Gazetesi ve sahibi Ali Rıza Tığ hakkında buradan suç duyurusunda bulunuyor ve Cumhuriyet Savcılarının soruşturma açmasını bekliyoruz.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 4 yıl Önce

yasin abi bu köpeğin istediğini sakın verme dik dur eğilme

orhan çakır
orhan çakır - 4 yıl Önce

Allah sana sabır versin hemşerim işin inan zor bu şantajcı adamı katil eder vAllahi

Ereglili
Ereglili - 4 yıl Önce

Bu adamın işi gücü egiteme destek verenleri ve egiteme gönül vermiş kişi ve kurumları kötülemek karalamak rabbim ıslah etsin

SIRADAKİ HABER