Yüksel Tuncer gözden çıkarıldı mı?

Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. (Diş Tabibi) Yüksel Tuncer’in yöneticilik sözleşmesinin halen imzalanmaması, “Tuncer gözden çıkarıldı mı? “ sorularını da beraberinde getirdi.

Yüksel Tuncer gözden çıkarıldı mı?

Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. (Diş Tabibi) Yüksel Tuncer’in yöneticilik sözleşmesinin halen imzalanmaması, “Tuncer gözden çıkarıldı mı? “ sorularını da beraberinde getirdi.  Tuncer’in göreve atanmaması sebebiyle Ereğli Diş Hastanesine aylardır Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah  Ozan Özlücan vekalet ediyor.

8 yıldır Diş Hastanesinin Başhekimliği görevini başarı ile yürüten Tuncer’in biten sözleşmesi sonrasında Genel Sekreterlik ile halen sözleşme imzalanmaması kafalarda soru işareti oluşturdu. Tuncer’in imzalanmayan sözleşmesi sebebiyle yöneticiliği otomatikman düşerken, Tuncer düz diş tabibi olarak Diş Hastanesinde Poliklinik hizmetine verildi.

Boş bulunan Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Tuncer’in atamamasının yapılmaması sebebiyle Alaplı Devlet Hastanesi başhekimi Ozan Özlücan Diş hastanesine vekalet ederken, Tuncer’in atamamasının arkasında sendika ile yaşadığı görüş ayrılıklarının olduğu ileri sürülürken,Tuncerin hastaneye atamasının yapılıp, yapılacağı ise bilinmiyor.  

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 09:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
aş
- 7 yıl Önce

böyle hamal başhekimi bulmuşlar nasıl istemiyolar bilmiyorum

HERŞEY REİS İÇİN
HERŞEY REİS İÇİN - 7 yıl Önce

DEMEK Kİ NEYMİŞ, MİLLETE HİZMET EDEN BAŞHEKİM LAZIM DEĞİLMİŞ. ADAM 8 SAAT MESAİSİNDE 1 SAAT MAKAMINDA OTURMUYOR. SİZE MAKAMDAN ÇIKMAYAN BAŞHEKİMLER Mİ LAZIM. SAYIN YETKİLİLER.

Muhtar
Muhtar - 7 yıl Önce

Eregli olsun alaplı olsun böyle başhekim görmedi nicin çünkü adam gibi adam insanlara deyer veren birisi saygılar

Memleket sevdalısı
Memleket sevdalısı - 7 yıl Önce

Koltuğunda oturan yöneticiler mi lazım bu memlekete. İşini severek yapan bir yönetici başhekim zor bulunur böyle insanlar sahip çıkmak lazım

Saf köylü
Saf köylü - 7 yıl Önce

Eregli böyle saf başhekim görmedi tabiki onaylamazlar cünkü adam gibi adam

Emre Çelik
Emre Çelik - 7 yıl Önce

Uzun yıllardır tanırım bilirim Yüksel abimi. O böyle işleri dert etmez kesinlikle. Üzerine lafta söylemez. İşinin ehli iyi bir devlet terbiyesi almış biridir o. Ona bu zamana kadar hizmet ettiği hastaların güler yüzü yeter. Ne makamın nede paranın adamıdır o. Ama bölgemiz için acı bir kayıptır kendisi.

Beşiktaş
Beşiktaş - 7 yıl Önce

öyle bu durum söz konusu değil bence eski görevine devam eder...boş söylentiler bunlar bence

Adını sen koy
Adını sen koy - 7 yıl Önce

Sendikaya, genel sekretere, siyasilere yalakalık yapsaydı hiç sıkıntı yoktu.
Bu saydığım makamlar ellerini vicdanlarına koysunlar, nefislerine değil.


SIRADAKİ HABER