Yunus Timlerinin Farkındalık Konvoyu!.

Yunus Timlerinin Farkındalık Konvoyu!.

Yunus Timlerinin Farkındalık Konvoyu!.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kdz. Ereğli Yıldızlar Motosiklet Kulübü Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla konvoy düzenledi. Yunus Timi polisleri farkındalık yaratmak için maske takarak konvoya katıldı.

Bozahane mevkiinde toplanan Kdz. Ereğli Yıldızlar Kulübü Başkanı Murat Albayrak ve kulüp üyeleri konvoy düzenledi. Kdz. Ereğli Yıldızlar Kulübü üyeleri 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenledikleri konvoyun ardından LÖSEV Derneğini ziyaret etti.

Bozahane kavşağından başlayarak LÖSEV Derneğine konvoy düzenleyen ve Derneği ziyaret eden  Kdz. Ereğli Yıldızlar Kulübü Başkanı Murat Albayrak açılamasında; “Kdz. Ereğli Yıldızları Motosiklet gönüllüleri olarak 02-08 Kasım LÖSEV haftasıyla alakalı ve farkındalık yaratmak için Tarkan Atik başkanımızın yanına geldik, LÖSEV derneğimize. Bununla alakalı toplumun bilinçlenmesi gerekiyor. Biraz daha farkındalık yaratmak gerekiyor. Bizde bununla alakalı 02-08 Kasım arası Haftasında farkındalık yaratalım diye motosiklet konvoyu yaptık. Bununla alakalı herkesin duyarlı olmasını istiyoruz.” Dedi.

Zonguldak LÖSEV Derneği İl Başkanı Tarkan Atik Derneği ziyaret ederek destek veren Murat Albayrak ve dernek üyelerine teşekkür ederken; “02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası, Kdz. Ereğli Yıldızları Motosiklet Gönüllüleri grubuna çok teşekkür ediyorum bu hafta da bizleri yalnız bırakmadıkları için. Biliyorsunuz ki Lösemi inanılmaz bir hastalık. Her geçen günde yüzünü daha farklı şekillerde gösteriyor. Önceden çocuk yaşta görünüyordu, ama artık yaşı da kalmadı. Amansız, inanılmaz bir şekilde büyüme. Zonguldak Bölgesi de lider konumunda şuanda Lösemi hastalığında. Ankara’ya 100 tane hasta gidiyorsa, 60’ı bizim Zonguldak Bölgemizden gidiyor. İnanılmaz derece de bir artış var, bu hastalıkta. Bizde bu hastalığa dikkat çekmek için 02-08 Kasım’da inanılmaz derece bir mücadele veriyoruz. Bu mücadele içinde de Murat kardeşimize ve ekip arkadaşlarının desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, bizi bu hafta unutmadıkları, yanımızda oldukları için” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER