ZAFER BAYRAMI KUPALARI SAHİPLERİNİ BULDU

ZAFER BAYRAMI KUPALARI SAHİPLERİNİ BULDU

ZAFER BAYRAMI KUPALARI SAHİPLERİNİ BULDU

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Özel Üç Bant Bilardo Turnuvası”nda dereceye girenler belli oldu.
Ereylin Alış Veriş Merkezindeki Bilardo ve Eğlence Salonu’nda, 24 sporcunun katılımı ile başlayan turnuvada; Hanefi Çağ, Haluk Çep ve Orkan Basmaz, finale kalan isimler oldu.
Üç sporcunun aralarında oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayan Basmaz, turnuva birinciliğini elde ederken; Çep ikinci, Çağ da üçüncü oldu.
KUPALARI GAZİLER VERDİ
İlçede gelenek haline gelen turnuvada, yine gelenek bozulmadı ve törenin özel konukları muharip gaziler oldu.
Ereğli Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu’nun sunumu ile yapılan turnuvada birincilik kupasını Karadeniz Ereğli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, Orkan Basmaz’a verirken, Haluk Çep de kupasını dernek yönetim kurulu üyesi Refik Özaydın’dan aldı. Turnuva üçüncüsü Hanefi Çağ da kupasını dernek üyesi Seyfi Çobanoğlu’ndan aldı.
Kupaları teslim edilen sporculara, Ereylin AVM’nin açık otopark kısmında bulunan bir işyerinden de her sporcu için 2 kişilik sabah kahvaltısı hediyesi verildiği duyuruldu.
GAZİ BAŞKANA SÜRPRİZ!
Kupaların teslimim ardından kısa konuşma yapan dernek başkanı Şahin, 30 Ağustos’ün önemine vurgu yaparken, böyle anlamlı günde düzenlenen turnuvanın törenine kendilerinin davet edilmesine ayrıca teşekkür etti. Bu sırada, işletme sahiplerinden Cenk Zambakoğlu ile Volkan Kaya, üzerinde Bilardo Salonu’nun ismi yazılı pasta ile salona girdi. Bilardo masalarından birinin üzerine konulan pastanın üzerindeki mumları söndürmesi için ise doğum günü olan Dernek Başkanı Şahin davet edildi. Şahin’in, işletme sahipleri ile birlikte kestiği pasta, salonda bulunanlara ikram edildi.
BİLARDOCULARDAN ANLAMLI HEDİYE
Diğer yandan, Komite Başkanı Yurtoğlu ise ilçedeki üç bant bilardo camiası adına hazırlandığını belirttiği hediye paketini Kaya’ya teslim etti. Kaya’nın açtığı hediye paketinin içinden Kur’an-ı Kerim ile üzerinde Atatürk resmi bulunan Türk Bayrağı çıkması herkese duygusal anlar yaşattı. Kaya, Kur’an-ı Kerim’i 3 kez öperken, Yurtoğlu nezdinde bilardo camiasına teşekkür etti.
Tören, birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER