ZAFER BAYRAMI ÖZEL 3 BANT BİLARDO TURNUVASI BAŞLADI

ZAFER BAYRAMI ÖZEL 3 BANT BİLARDO TURNUVASI BAŞLADI

Kdz. Ereğli'de düzenlenen “30 Ağustos Zafar Bayramı Özel 3 Bant bilardo Turnuvası” başladı.

İldeki Müftü Mahallesi Cumartesi (Köylü) Pazarı mevkisindeki Üstün Bilardo Spor Salonu Sahibi Cüneyt Solukcu, Coronavirüs Salgını (Covid-19 Pandemisi) nedeniyle katılımı sınırlı tuttukları turnuvaya katılan 30 sporcunun ilk karşılaşmalarını dün (25 Ağustos) 19.30 seansı ile başladıklarını söyledi.

Bugün devam edecek olan, yarın ise yarı final karşılaşmasının oynanmasını planladıkları karşılaşmaların finalinin ise 30 Ağustos Zafer Bayramı günü yapmayı hedeflediklerini anlatan Solukcu, “Oldukça anlamlı turnuvamızın finalini ve törenini de büyüklüğüne yakışır şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Hava koşulları müsait olduğu taktirde törenimizi. Salonumuzun önündeki geniş açık alanda; sosyal mesafeye uyarak yapmak istiyoruz. Dereceye giren sporcularımıza kupaları, katılan sporcularımıza da ‘Katılım Belgeleri’ verilecek olan turnuva finalimizde, katılma imkanı olan protokol üyelerimize de sürprizlerimiz olacak. Turnuvamızın ilk maçlarında başarı gösteren sporcularımızı kutluyor, tüm sporcularımıza bir kez daha başarılar diliyorum.”

İLK SONUÇLAR...

Bu arada, 4 maç masasında oynanan ilk karşılaşmalarda, rakiplerine üstünlük sağlayan; Gökhan mumcu, Canberk Çömeten, Uğur Kuşçcuoğlu, Mehmet Göktekin, Muhittin Koç, Selçuk Özçiçek, Burak Yaman, İbrahim Ayaz bir üst tura yükseldiler.

Karşılaşmaları izleyen bilardo sever ve diğer sporcuların, Covid-19 Pandemi kurallarına uydukları gözlenen turnuvada, bugün oynanacak karşılaşmalarda da bir üst tura yükselen diğer sporcular belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2020, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER