Zengin Alaplı'ya atandı

Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ın Aydın ilinin en büyük ilçesi konumunda bulunan Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanması büyük memnunluk yarattı. Efeler diyarının emniyetini sağlayacak olan Tektaş'ın burada önemli başarılara imza atması bekleniyor.

Zengin Alaplı'ya atandı

Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ın Aydın ilinin en büyük ilçesi konumunda bulunan Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanması büyük memnunluk yarattı. Öte yandan Tektaş’tan boşalan Alaplı Emniyet Müdürlüğüne ise Başkomiser Cengizhan Zengin getirildi.
Bir süre önce 9 yıl görev yaptığı Zonguldak’tan, Aydın İline tayini çıkan fakat görev yapacağı ilçe belirlenmeyen Tektaş’ın görev yapacağı ilçe netleşti.  

Aydının merkez ilçe konumunda bulunan 300 Bin nüfuslu Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğüne görevlendirilmesi yapılan Tektaşın göreve başlaması üzerine kamuoyu, Efeler diyarı Tektaştan sorulacak, bu şekilde başarısını iyice taçlandırdı şekilde değerlendirildi.
50 Bin nüfuslu Alaplı İlçesi’nden Aydın ilinin en büyük ve merkez olarak kabul edilen ilçesi olan ve 12 Kasım 2012de TBMMde kabul edilen 6360 sayılı kanun ile Aydın merkez ilçesinin kaldırılması sonucu kurululan Efeler’de Tektaş’ın önemli başarılara imza atması bekleniyor.
Diğer yandan Tektaş’tan boşalan Alaplı Emniyet Müdürlüğüne Kdz. Ereğli Emniyet’inde Başkomiser olarak görev yapan Cengizhan Zengin getirildi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER