Zonguldak, Elektrik Mühendislerine ev sahipliği yaptı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası, Zonguldak'taki eğitimlerini tamamladı. Zonguldak tarihi ve şehrin önemli noktaları gezildi, bilgiler aktarıldı.

Zonguldak, Elektrik Mühendislerine ev sahipliği yaptı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) mevzuatı gereği, yılda 2 kez yapılan Şube Koordinasyon Kurulu Toplantısı, bu kez Zonguldak İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Göltaş, EMO Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşil ve EMO Merkez Yönetim Kurulu Saymanı İbrahim Aksözün de katılımıyla 1-2 Nisanda Zonguldakta Mühendis ve Mimarlar Derneğinde yapıldı.

EMO Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş, Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Koordinasyon Toplantısı nedeniyle TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Göltaş, EMO Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşil ve Saymanı İbrahim Aksöz ile Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sözen ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve Kocaeli Şubeye bağlı faaliyet gösteren Bartın, Bolu, Düzce, Gebze, Gölcük, Karabük, Kdz.Ereğli ve Sakarya temsilciliklerinden katılan temsilciler ile birlikte çalışanları Zonguldakta görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

EMO Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşil, Kocaeli Şube Koordinasyon Toplantısında EMO tarafından gerçekleştirilen ve planlanan etkinlikler ile EMOnun akreditasyonu ve PBK (Personel Belgelendirme Kuruluşu) olma süreci hakkında bilgiler verdi. TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Göltaşın, TMMOBde yürütülen faaliyetler hakkında yaptığı konuşmanın ardından EMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sözen, Kocaeli Şubesindeki seçim süreci ve Zonguldakta gerçekleştirilen kurumsal ziyaretler hakkında açıklamalarda bulundu. EMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Yazmanı Kamil Erbay, Şube seçimlerinden bugüne gerçekleştirilen etkinlikleri bir sunum eşliğinde anlattı. Ardından EMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Saymanı Çiğdem Gündoğan Türker, EMO Kocaeli Şube ve temsilciliklerine ait gelir - gider çizelgeleri ile tahmini bütçe ve gerçekleşen bütçe tablolarını ve EMO Merkez denetimleri sonucu uygulama değişikliklerini bir sunum eşliğinde karşılaştırmalı olarak irdeledi. Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve temsilcilerin görüş ve önerilerinin dile getirilmesi ile toplantı tamamlandı.

EMO Kocaeli Şube Koordinasyon Toplantısı ile eş zamanlı olarak, yine Mühendis ve Mimarlar Derneğinin başka bir salonunda Kişisel Gelişim Uzmanı Cemal Bozkurt tarafından Şube ve temsilciliklerde çalışan personele yönelik Etkili İletişim ve Beden Dili konulu eğitim gerçekleştirildi.

Toplantı ve eğitimin tamamlanmasının ardından, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Şahin ve Başkan Vekili Ahmet Zoroğlunun da katıldığı yemekte meslekte 25. yılını dolduran üyelere plaket sunuldu. 

Ertesi gün, EMO Kocaeli Şubesi Koordinasyon Kurulu üyeleri ve çalışanların katılımıyla, TTKda Maden Teknikeri Yalçın Ertürk rehberliğinde TTK Eğitim Ocağı ziyareti; Zonguldak tarihi üzerine yaptığı araştırmalarla tanınan ve aynı zamanda Zonguldak Maden Müzesi kuruluşunda danışmanlık yapan Ekrem Murat Zamanın rehberliğinde Zonguldak Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası gezileri ile program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER