Kozlu'nun gelirleri yeni yılda artacak

Kozlu'nun gelirleri yeni yılda artacak

Kozlu'nun gelirleri yeni yılda artacak

Kozlu Belediye Meclisi Kasım/2019 dönemi birleşimi dün gerçekleştirildi. Başkan Ali Bektaş, Kozlu Belediyesi’nin yılbaşından itibaren gelirlerinin artacağını müjdeledi.

Kozlu Belediyesi olarak boş işlerle değil, vatandaşın sorunlarının çözümü yönünde mücadele verdiklerine vurgu yapan Başkan Bektaş, “Bizim sorun çözmek ve yönetmek gibi bir derdimiz var. İnsanların mağduriyetini gidermek için çaba harcıyoruz” dedi.

Kozlu Belediyesi olarak çalışanlara maaşlarını ödeyeceklerine dair söz verdiklerini ifade eden Başkan Bektaş, “Çalışanlarımız evlerine ekmek götürüyor. Yol yapmayacağız, beton dökmeyeceğiz ama çalışanlarımızın maaşlarını mutlaka ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la görüştüklerine de vurgu yapan Başkan Bektaş, “Bakanımıza gittik ve destek istedik. Yılbaşından itibaren belediyelerin gelirleri yüzde 40 artacak. Tasarrufa da gideceğiz. Sıfır gelirle maaş ödemek büyük başarıdır” ifadelerini kullandı.

Kozlu Belediyesi’nin 23 milyonluk icra borcu olduğuna işaret eden Başkan Bektaş, “Kozlu’da 5 milyonluk iş yapılmış, 15 milyon fatura kesilmiş. 56 milyonluk borç ödemeler ve fatura iptalleriyle 32 milyon liraya düşürüldü. Herkes yasal hakkını kullanabilir” görüşünü savundu.

Personel maaşlarını ödemek için Vakıfbank’tan 4 milyon lira kredi çekmek için yetki alan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Sanayi Sitesi Köprüsünün yapımına başlandığını, Mendirek yapımının ihale aşamasına gelindiğinin de müjdesini dün verdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2019, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER