YAŞAM MÜCADELESİ VEREN AİLE İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

YAŞAM MÜCADELESİ VEREN AİLE İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Zonguldak Kozlu Dağköy'de 3 engelli çocuğuyla toplam 6 kişi harabeye dönmüş evde yaşam mücadelesi veren bir aile için yardım kampanyası başlatıldı.

Kozlu Dağköy'de üç engelli çocuğuyla toplam 6 kişi harabeye dönmüş evde yaşam mücadelesi veren bir aileye, yardım kampanyası başlatıldı.
İyi Parti Kozlu İlçe başkanı Ender Adıbaş açılan yardım kampanyasına yardım çağrısında bulundu.Ender Adıbaş, "Aileye Yaşanabilir bir ev yapabilmek için desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

 Adıbaş, şunları söyledi: "Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Dağköy Köyünde bir aile harabeye dönmüş evde yaşam mücadelesi veriyor. Ayrıca bu evde 3 tane de engelli birey toplam 6 kişi yaşıyor. Aileye el ele verip yaşanabilir bir ev yapmak için seferber olduk. Zor zamanlardan geçtigimiz bu günlerde gelin bir tuğla da siz koyun. Yıkılıp yeniden yapılacak olan yeni evlerine sizlerinde bir katkısı olsun." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 16:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ender Adıbaş
Ender Adıbaş - 3 yıl Önce

Vakıfbank Hesap Ender ADIBAŞ IBAN Numarası; TR 46 0001 5001 5800 7313 0360 15" açıklama bölümüne İsmail KIZIL yardım hesabı olarak belirtilmesi yeterli dedi.

SIRADAKİ HABER