ZONGUDAK VALİSİ TUTULMAZ, KOZLU'DA COVID-19 DENETİMLERİNDE BULUNDU

ZONGUDAK VALİSİ TUTULMAZ, KOZLU'DA COVID-19 DENETİMLERİNDE BULUNDU

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda 81 ilde Valiler Kaymakamlar ve Belediye Başkanları Covid-19 denetimleri gerçekleştirdi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kozlu ilçesinde Covid-19 denetimi kapsamında esnafları ve vatandaşları denetledi.

Denetimlerde Vali Tutulmaz ile birlikte Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve çok sayıda ilgili daire müdürü de hazır bulundu.

Yapılan denetimlerde Vali Tutulmaz, Esnafları ve vatandaşları maske hijyen ve sosyal mesafe konusunda tek tek uyardı ve duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.

Bundan sonra da aynı şekilde denetimlere devam edeceklerini belirten Vali Mustafa Tutulmaz: "81 İlin tamamında bütün devlet yetkilileri alanda. Burada vatandaşların bugüne kadar kurallara uyup uymadığını denetliyoruz. Bir taraftan da rehberlik yapıyoruz. Şuana  kadar Kozlu’da yaptığımız denetimde kurallara önemli oranda uyulduğunu gördük. Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstermelerinin çağrısında bulunuyoruz. Kurallara uymadığımız zaman bu hastalığın yaygınlaşması çok kolay. Bunun ızdırabını da hep birlikte çekiyoruz. Bu nedenle çok hasas olmalıyız. Bu salgını Sonuna kadar gayretli bir şekilde takip etmeliyiz. Denetimlerimize ara vermeden sıkı bir şekilde takip edeceğiz. Pandemi döneminde mücadele veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve kutluyorum." dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER