1.5 YILLIK SUSKUNLUĞUNU BOZDU

UZUN, 1.5 YILLIK SESSİZLİĞİNİ BOZDU.

1.5 YILLIK SUSKUNLUĞUNU BOZDU
gundemeregli.com-AK Parti’nin Zonguldak’taki Kurucu Koordinatörü ve eski Zonguldak İl Başkanı İşadamı Celil Uzun yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini ilk kez açıkladı.

1.5 yıllık suskunluğunu gazetemiz Gündem’e bozan Uzun, Zonguldak ve Ereğli’den isminin Belediye Başkan Aday Adayları arasında geçmesi ile ilgili iddialara son noktayı koydu.

Uzun, o makamlara kendilerini hazırlayan siyasetçiler olduğunu belirterek, “Bizim düşüncemiz belli, yerel seçimlerin adaylık dışında, her noktasında olurum. Ama Aday olmam. Bu mümkün değil.  Siyasette düşüncemi herkes biliyor. Benim için Belediye Başkan Adaylığını söz konusu olmaz, böyle bir düşüncem hiç olmadı. Ben daha çok tabanın ve şehrin oyunu alacak, toparlayıcı olacak adaydan yanayım. Partimde bu doğrultuda ben adayım diyebilecek birçok isim var. Bölgemizde seçimlerde AK Parti’nin ipi göğüsleyebilmesi için adaylarımıza sonuna kadar destek veririm” dedi.
AK Parti Zonguldak önceki dönem İl Başkanı Celil Uzun, Belediye Başkan Adayı olacağı yönünde iddialara açıklık getirerek önünü kesti.

2007 yılından Zonguldak İl Başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Uzun, Belediye Başkanlığını düşünmediğini bir kez daha ortaya koydu.

BEN İL BAŞKANLIĞI YAPTIM

Kendisine belediye başkan adaylığı ile ilgili teklif gelip gelmediği konusundaki soruyu açık yüreklilikle yanıt veren Uzun, “Ben Zonguldak İl Başkanlığı yaptım. Uzun yıllardır da siyasetin içindeyim. Partililerimiz, Genel Başkanımız, yöneticilerimiz bu onuru bana verdi. Biz olmamız gereken yerde oluruz. O makamlara kendisini hazırlayan arkadaşlarımız var. Bizim olmamız zaten olmaz. Ben aday olmam da. Yerel seçimlerde hiçbir göreve talip değilim. Öneriler var.  Ama ben yerel siyasettin içinde aday olarak olmam partimize her türlü desteği veririm. Ben bu makamlara kendisini hazırlayan isimlerin belediye başkanı olması gerektiğini düşünüyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Yerel seçimlerde aday olmayı kesinlikle düşünmüyorum. Ama genel seçimler için düşüncelerimi herkes biliyor’ diyerek yanıt verdi.

BENİ HERKES BİLİR

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde yeni her zaman olduğu gibi AK  Parti’nin başarısı için çalışacaklarını anlatan Uzun şunları söyledi:

“Biz AK Partiliyiz. Partimiz için çalışmalarımızı yürütürüz. Beni herkes bilir. Ben yerel seçimlerde belediye başkanlığını hiç düşünmem bu mümkün değildir de. Bizim düşüncemiz belli, yerel seçimlerin adaylık dışında her noktasında olurum. Ama Aday olmam. Bu mümkün değil.  Siyasette düşüncemi herkes biliyor. Benim için Belediye Başkan Adaylığını söz konusu olmaz, böyle bir düşüncem hiç olmadı. Ben daha çok tabanın ve şehrin oyunu alacak, toparlayıcı olacak adaydan yanıyım. Partimde bu doğrultuda ben adayım diyebilecek birçok isim var. Bölgemizde seçimlerde AK Parti’nin ipi göğüsleyebilmesi için adaylarımıza sonuna kadar destek veririm”

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih
Salih - 11 yıl Önce

Dürüstlüğünü Alaplıya yaptığınız Doğakent ve Akkent Sitelerinde göremedik sevgili başkanım hala bir çevre düzenlemesi yapılmadı bizi dertlerimizle başbaşa bıraktınız. Bu kadar dürüstseniz önce bu ayıbınızı ortadan kaldırın.

SIRADAKİ HABER