2015 yılının ilk meclisi gerçekleştirildi

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi’nin 2015 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

2015 yılının ilk meclisi gerçekleştirildi


Kdz. Ereğli Belediye Meclisi’nin 2015 yılı ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda Belediye Başkanı Dr Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısında Başkan Uysal Meclis dışı yaptığı konuşmada, Birlik beraberlik mesajı vererek, 2014 yılının kendileri için seçim yılı olduğunu ifade etti. Başkan Uysal, 2015 yılı çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi, “Hep birlikte Ereğli’nin gelecek vizyonunu kurarken birlikte olalım, Birlikte olduğumuz zaman yıkılmayız, Bununla ilgili ünlü bir şarkının sözlerinde “Birlikte Ayaktayız” der. Onunun için ben birlik olmayı, Ereğli halkının meclisine, tüm sivil toplum kuruluşlarına birlikte olalım önerisini sunuyorum. Çünkü artık Karadeniz Ereğli’de yeni bir dil oluşturma zamanı geldi. Fakat bu dil çok kültürlü ve heterojen bir dil olmalı” dedi.

“TASNİF HEYETİ OLUŞTURULDU”

Belediye Meclis Toplantısı’nda, 3’üncü madde olan Denetim Komisyonu’nun seçilmesi ve ödeneğin belirlenmesi gündem maddesinde Tasnif Heyeti oluşturuldu. Heyete seçilerek görevlendirilen meclis üyeleri Ayhan Atay, Salih Kumaş ve Fevzi Mazlum’un kapalı zarf ile yaptıkları seçim sonunda Denetim Komisyonu’na Turgay Aydın, Sabri Dinç, Fehmi Karaarslan, Fikret Kota ve Mustafa Şentürk seçildi.

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Gündemin 8’inci maddesinde belirtilen “Belediyemize ait taşınmazların 10 yıllığına kiraya verilmesinin görüşülmesi” gündem maddesi oy birliği ile Pllan-Bütçe ve Hukuk Komisyonlarına havale edildi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, aralarında eski Belediye Başkanlığı Makamı ile yeni yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin de bulunduğu 9 adet taşınmazın kiralanacağını bildirdi. Belediye Meclisinin 2’inci oturumu 8 Ocak Perşembe (yarın) günü yapılacak

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER