ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI
 
 
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli ilçesinde daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ereğli ilçe başkanlığına aday olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Ereğli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapmayacağını söyledi.
Kdz. Ereğli’de AK Parti’den Ereğli Belediyesi’ne aday olacaklar arasında ismi geçen MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, belediye başkan adaylığı düşünmediğini söyledi.
Kendisinin AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile bir araya gelip adaylıkla ilgili görüşme yaptığı iddialarının doğru olmadığını söyleyen Sezer “İlçe başkanı ile bir araya gelip belediye başkan adaylığı ile ilgili bir görüşmemiz olmadı” dedi.
Ereğli Belediye Başkanlığı için kesinlikle aday adayı olmayacağını söyleyen Sezer “Direk adaylık teklifi gelirse kabul eder misiniz?” sorusunu şu şekilde yanıtladı “Böyle bir teklif gelir mi bilmiyorum. Teklif gelir mi diye hiç düşünmedim. Teklif gelirse ne yaparım açıkçası onu da düşünmedim. Şu anda adaylık düşüncem yok. Kesin olan bir şey var aday adaylığı için müracaat etmeyeceğim. Partimiz herkesin kabul edebileceği düzgün bir aday çıkartırsa biz elimizden gelen desteği veririz.”
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER