Adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi 07 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde “Milli İttifak” çerçevesinde seçimlere beraber girerken, Saadet Partisi Zonguldak teşkilatı Camlı Köşk’te aday tanıtım şöleni gerçekleştirdi.

Adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi 07 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde “Milli İttifak” çerçevesinde seçimlere beraber girerken, Saadet Partisi Zonguldak teşkilatı Camlı Köşk’te aday tanıtım şöleni gerçekleştirdi.

Aday tanıtım şöleninde her iki partinin temsilcileri hazır bulunurken, salonu yaklaşık 3 bin civarında vatandaşın doldurması dikkatlerden kaçmadı. Adayların tanıtıldığı toplantıda Büyük Birlik Partisi Merkez Disiplin ve Teşkilat Kurulu Başkanı Ali Keser ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Döngüç’te hazır bulundu.

Zonguldak’tan 1’inci sıra Milletvekili adayı olan Yusuf Çetin, “Milli İttifak” çerçevesinde Büyük Birlik Partisi ile birliktelik gerçekleştirdiklerini ve 07 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde şaşırtılacak bir sonuç alacaklarını söyledi. Kıvılcımın Zonguldak’tan ateşlendiğini ve bu kıvılcımın yayılarak tüm Türkiye’yi saracağını ve AK Parti iktidarının sandığa gömüleceğini belirten Çetin, vatandaşın gözünün açıldığını ve sandıkta gerekli cevabı vereceklerini dile getirdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Döngüç yaptığı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti’ni bir gemiye benzeterek, gemiyi delmek ve batırmak isteyen vatan hainlerinin ellerini kesmek için “Milli İttifak” kurduklarını ve görevlerinin asil olduğunu vurguladı. AK Parti hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca ülkeyi büyük bir kaos’a soktuğunu belirten Döngüç yaptığı konuşmasında, “Ülke insanımızın yeniden ayağa kalkması için Büyük Birlik Partisi ile “Milli İttifak” kurduk. Bu toprağın suyla buluşması kadar doğal bir durum oldu. Doğal birliktelikten güç ortaya çıktı. Kimin ne dediği yada ne düşündüğü umurumuzda değil. Ülkede 77 milyon insan yaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti bir gemidir. Suyun üzerinde yol alıyor. Her mezhepten ve her kültürden insanın olduğu bu gemide bazı hainler delik açıp geminin batmasını istiyorlar. Bizde o hainlerin kötü emellerine ulaşmasını engellemek adına bu ittifakı ve birlikteliği gerçekleştirdik. Nedense son zamanlarda ülkemiz üzerindeki karanlık eller seçimlere gidilirken çirkin oyunlarını gerçekleştirmeye başladı. Bilindiği gibi elektriklerin kesilmesi, savcının öldürülmesi ve Ağrı olayları bunlarda sadece bir kaçıdır. Ülkemiz üzerindeki bu algı operasyonunu da çözümleyecek olan yine bizim ittifakımızdır. Türkiye üretmeyen ve istihdam yapmayan tembel bir ülke haline getirildi. Türkiye sadece faize 54 katrilyon ödüyor. Bu parayı bir araya getiri Zonguldak caddelerine dökseniz o caddeler bile yetmez. 54 katrilyonun hesabını altına vurduğumuzda ise karşımıza 600 ton saf altın gibi önemli ve ciddi bir rakam çıkıyor. Bu 600 ton saf altın milletimizin cebinden gidiyor. AK Parti hükümeti çıkmış birde emekliye yüzde 3’mü zam yapalım yüzde 5’mi zam yapalım diye hesap içine giriyorlar. Biz iktidar olduğumuzda emeklilerimize yüzde 50 zam yapacağız. Bu zam için parayı nerden mi bulacağız? 54 katrilyonu faizi taşıyan o aracın şoförünü değiştirdiğinizde zaten o paralar doğru yere gidecektir. Dolayısıyla sizin kaynak aramanıza gerekte kalmayacaktır. Gerçek kaynaklarınız kendi topraklarınızda kalacaktır. Milletimiz bunların farkındadır. En güzel cevabı da sandıkta verecektir. Sandıktan “Milli İttifak” çıkacaktır.” dedi.

Aday tanıtım toplantısının ardından başarılı çalışmalarından dolayı SP Kilimli İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Torun’a SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Döngüç tarafından plaket verilirken, adaylar hep birlikte poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER