AK PARTİ ADAY TANITIMINDA ALAPLI SINIFTA KALDI

Ak Parti’nin tanıtım toplantısında adeta yoldan geçerken salona uğradık havası uyandıran Ak Parti Alaplı ilçe teşkilatı, az sayıdaki partilisi ile kopuk bir görüntü verdi.

AK PARTİ ADAY TANITIMINDA ALAPLI SINIFTA KALDI
gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun  uzun ve herkesi sıkan özgeçmişi kendisi dahil salonda bulunan herkesi çıldırttı.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Zonguldak merkez ilçe ve belde belediye başkanları aday tanıtım toplantısında AK Parti Alaplı ilçe teşkilatının organizasyon eksikliği her yönüyle dikkat çekti.

Zonguldak Can Polat Pamay Spor salonunda oturacak yer bulamayan AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz ile Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu tanıtım toplantısını ayakta izlemek zorunda kaldı.

Diğer ilçe ve beldelerin başkan adayları toplantıyı protokolde takip ederken Ak Parti’nin Alaplı teşkilatının üst yönetimi  ise ayakta izledi.

Ak Parti Alaplı teşkilatının organizasyona hazırlanmadığı her halinden belli olurken, AK Partililer kapalı spor tribününde ayrı yerlerde oturmak zorunda kaldı ve varlıklarını hiçbir şekilde ortaya koyamadılar.

Özellikle Zonguldak merkez, Çaycuma, Kilimli teşkilatlarının ağırlıklarını her şekilde hissettirdikleri tanıtımda, Alaplı ise öz geçmişi okunan Çimenoğlu’nun uzun ve herkesi sıkan özgeçmişi kendisi dahil salonda bulunan herkesi çıldırttı. Ardından özgeçmiş kısa kesilmek zorunda kaldı.

Ak Parti’nin tanıtım toplantısında adeta yoldan geçerken salona uğradık havası uyandıran Ak Parti Alaplı ilçe teşkilatı az sayıdaki partilisi ile kopuk bir görüntü verdi.

Özellikle Çimenoğlu’nun özgeçmişini okuyan anons görevlisinin uzun ve gereksiz özgeçmişlerde konuşmasını uzatması başta Çimenoğlu olmak üzere herkesi salounda sıkıntıya sokarken, durum bazı AK partililerin tepkisine neden oldu.

Salonda Kdz. Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’a “Genç başkan seninleyiz” gibi pankartlar açılırken, Alaplı’nın ise varlığı ile yokluğu arasında hiçbir varlık gösterememesi tepkilere neden oldu.

AK Parti’nin Alaplı’da hiçbir Ak Partili Geçlik üyesini toplantıya götürmemesi AK Parti’nin tanıtım toplantısında sönük ve isteksiz bir görüntü oluşturmasına neden oldu.

Özellikle Çimenoğlu’nun özgeçmişini salonda okunan haliyle hazırlayanların  tecrübesizliği bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 21:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
aykut ercan
aykut ercan - 10 yıl Önce

Iyi de organizasyonu zonguldak yapmis yazdiginiz kadariyla sinifda kalan sizce hangisi? Yer ayarini merkezin yapmasi gerekirdi dugun salonundaki gibi erkenden gidip yer mi yutulacakti.

SIRADAKİ HABER