AK PARTİ ADAY TANITIMINDA RENKLİ ANLAR

AK PARTİ ADAY TANITIMINDA RENKLİ ANLAR
gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkan Aday tanıtım toplantısı tam bir şölen havasında geçti.

Ak Parti’nin Zonguldak merkez ilçe ve beldelerin toplam 25 Belediye Başkan Adayının tanıtıldığı toplantıda renkli anlar yaşandı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ın kürsüye parçalanmış ayakkabı ile çıkması dikkatlerden kaçmazken, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun özgeçmişinin okunmasının uzun sürmesi ve anons yapan görevlinin bu nedenle sık sık duraksaması gülüşmelere neden oldu.

Can Polat Pamay Kapalı spor salonunda yaklaşım 3 saat süren AK Parti Aday tanıtım toplantısına yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Zonguldak merkez ve ilçelerinden otobüslerle gelen partililer salonu hınca hınç doldurdu.

 Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına 22. Dönem TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan,  Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 22. Ve 23 Dönem Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen ile Belediye Başkan adayları ve partilerin belde ve ilçe Başkanları katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın okuduğu, ´Ey Sevgili´ adlı şiir toplantının açılışında sinevizyonda salondakilere yansıtıldı  

Tanıtımda en dikkat çeken ise Zonguldak Belediye Başkan Adayı  Ali Bektaş’ın konuşmanın yapılacağı kürsüye parçalanmış ayakkabısı ile farkında olmadan çıkması oldu. Bektaş tabanı sökülen ve parçalanmış ayakkabısı basın mensuplarının dikkatlerinden çıkmadı. Bektaş, yaptığı konuşmada, Kozlu’da yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, hayal ettikleri projeleri Zonguldak merkezde gerçekleştireceklerini anlattı.

Bektaş, Muhalefet tarafından son zamanlarda söylenen tek şeyin “Kozlu´yu sattı.” Sözü olduğunu belirterek, şöyle dedi:

 “Biz sattığımız Kozlu´da insanlara hizmet sunduk. 50 liralık evler 200 lira oldu. Zonguldak´ta 500 lira olan veler 100 liraya düştü. Ben mi doğru yaptım, Zonguldak mı doğru yaptı. Kazandık, sattık, hizmet yaptık. Kozlu´nun nüfusu 34 binden 40 bine çıktı, Zonguldak´ın nüfusu 109 binden 105 bine düştü. Ben mi doğru yaptım, onlar mı doğru yaptı. Sattığımız yerlerde yüzlerce insan sigortalı çalışıyor. Bu mudur satmak. Kozlu’daki işsizlik 3.4 ile Norveç’in bile altına düştü. Kozlu’da yaptıklarımız ortada. Bunu Zonguldak’ta da başaracağız. Benim bunu başaracağımı bildikleri için. Bu sözleri çıkarıyorlar. Dedikodu yapılıyor

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Toptan ise yaptığı konuşmasında Zonguldak’ta 25 Belediyenin de tamamını alacak ortamın olduğunu ve Ak Parti’de bunun başarabileceğini savunarak şunları söyledi.

27 Mayıs darbesi oluyor, 12 Mart muhtırası oluyor, 12 Eylül oluyor, 28 Nisan oluyor, 12 Şubat oluyor, oluyor da oluyor. Bunlardan etkilenmeden Türkiye pistin sonuna vardı ve havalandı. Artık hiç kimse kalkan bu uçağı, yani Türkiye´yi yeniden piste indiremeyecek. Türkiye´nin önüne takoz koymaya çalışanlar, Türkiye’nin hızını kesmeye çalışanlar, Türkiye´nin başına işler açmaya çalışanlar şunu bilmelidir ki, Türkiye geldiği yerden geri dönemez. Biz istesek de geri dönemez. Türkiye´nin hedefini engellemeye çalışanlar, içimize fitne sokmaya çalışanlar, bizi birbirimize gücendirmeye çalışanlar, karşılıklı kalplerimizi kırmaya çalışanlar var. Bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim. Birbirimizi sevmeye, birbirimizi kucaklamaya, birbirimizi muhabbeti devam ettirmeye çalışalım. Zonguldak’taki 25 belediyenin de tamamını alalım. Bu ortam var. Bunu başarabiliriz dedi.

Yapılan konuşmaların ardından  ilk önce belde belediye başkan adayları ardından ilçe başkan adayları ile il Başkan Adayı tanıtılarak, adeta gövde gösterisinde bulunuldu.

Toplantı çekilen  toplu fotoğraf ve konfeti gösterisi ile son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER