AK PARTİ ADAYINI 10 GÜN İÇİNDE AÇIKLAYACAK

Ak Parti adayını belirlemek için gün sayıyor

AK PARTİ ADAYINI 10 GÜN İÇİNDE AÇIKLAYACAK
gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır,  Ereğli Belediye Başkan adayının 10 gün içersinde açıklanmasını beklediklerini ifade etti.

Çakır konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,  Ereğli Belediyesi Önceki Başkanı Murat Sesli’yi işaret ederek, onu yok sayamayacaklarını ve yargıdan gelecek yanıtı beklediklerini ifade etti.  

İlçede anket yapıldığını da doğrulayan Çakır şu görüşlere yer verdi:

“Ereğli’de yapılan kamuoyu anketlerinde ve temayül yoklamalarında Murat Sesli ismi ön plana çıkıyor. Bilindiği gibi kendisinin bir Yargıtay süreci var. Bu süreci kısa süre içersinde neticelenmesini bekliyoruz.  Yarın (Cuma) günü Zonguldak Belediye Başkan Adayımız açıklanacak. Ardından 10 gün içersinde Ereğli adayımızı açıklarız.  Tabi ki Sesli’nin durumuna göre hareket edilecektir.  Süreci bekliyoruz” dedi.

Ereğli’de son olarak bir anket yapıldığını ve sonuçların birkaç gün içersinde ellerine ulaşacağını da anlatan Çakır, yeni yol haritasını da elimizde hazır tutmaya çalışıyoruz.   Bu ankette Fazlı Erdoğan, Nevzat Çimenoğlu ve Hüseyin Uysal’ın isimleri yer alıyor. Bu isimler Sesli’nin durumuna göre gideceğimiz yol haritasını belirleyecek.  Tahminin 10 gün içersinde adayımızı belirleriz. Yol kazası yaşamak istemiyoruz. “

 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 08:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 10 yıl Önce

Fatih başkan arkadaşım 1o güne kadar zaman tanımlamasını seviyor olmalı. Çünkü Devrek yolundaki köprünün de 10 güne kadar açılacağını açıklamıştı, kaç gün oldu saymadım. Şimdi de adayın güne kadar açıklanacağını söylemiş.
Eskiden falcılar “Üç vakte kadar” diye… :)

SIRADAKİ HABER