AK PARTİ EREĞLİ´DE YENİDEN ANKET YAPACAK

Ak Parti´nin Ereğli´de aday belirsizliğini yapacağı son anket ile gidermesi bekleniyor. Ak Parti Çaycumu, Devrek ve Alaplı´da mevcut belediye başkanları ile seçime girecek.

AK PARTİ EREĞLİ´DE YENİDEN ANKET YAPACAK
gundemeregli.com-
Ak Parti´de ilçe Belediye Başkanları belirleme çalışmaları sürerken, bazı ilçelerin belediye başkanları sosyal medyaya sızdı.
Sosyal medyaya sızan listede BElediye Başkan adaylığı için Ereğli´de yeniden anket yapılması kararı verilirken, Alaplı´da ise Dr. Nevzat Çimenoğlu aday olarak açıklandı.
Sosyal medyada günün konusunu olan ve adeta gündeme dönüşen listelerde  Ak Parti´de Alaplı Çaycuma ve Devrek´te mevcut Belediye Başkanları ile yola devam kararı aldı.
 
Ereğli´de ise anket yapılmasına karar verilirken işte sosyal medyaya sızan o listeler:
ZONGULDAK İLÇE ADAYLARI: Alaplı Nevzat Çimenoğlu, Devrek Mustafa Semerci, Ereğli Yeniden Anket Yapılacak, Kilimli Ümit Velioğlu, Kozlu Akın Kaymak, Çaycuma Mithat Gülşen, Gökçebey Vedat Öztürk

DÜZCE İLÇE ADAYLARI: Gölyaka:Yakup Demircan, Yığılca:Fikret Çıracı, Cumayeri:Recep Tuna, Konurlap:Talip Çabukoğlu, Akcakoca:Cüneyt Yemenici, Kaynaşlı:Osman Usta, Beyköy: Hakan Uykusuz.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2014, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER