Ak Parti Ereğli’de, gövde gösterisi yaptı

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatının ev sahipliğinde “Milletvekili Aday Tanıtım” toplantısı düzenlendi. 2 bin kişinin katıldığı görkemli tören de, bir süre önce MHP´den istifa eden Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’nun yanı sıra 2 belediye meclis üyesi ve 100 kişinin AK Parti´ye katılımı dolayısıyla parti rozeti takıldı.

Ak Parti Ereğli’de, gövde gösterisi yaptı

Habermerkezi-1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem MilletvekilliğiGenel Seçimleri öncesinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatının evsahipliğinde “Milletvekili Aday Tanıtım” toplantısı düzenlendi. 2 bin kişininkatıldığı görkemli tören de, bir süre önce MHP´den istifa eden Ormanlı BelediyeBaşkanı Bayram Başol’nun yanı sıra 2 belediye meclis üyesi ve 100 kişinin AKParti´ye katılımı dolayısıyla parti rozeti takıldı.

PARTİLERİNE SAHİPÇIKTILAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayantoplantıda, partililer, ellerindeki bayrakları sallayarak coşkulu bir şekildeadaylarına ve partisine sahip çıktı, adeta gövde gösterisinde bulundu.

SALON HINCA HIÇDOLUYDU

Hınca hınç dolu olan salonda coşkulu kalabalığa seslenenÇakır, birlik ve beraberlik mesajları verdi, partililerden gece-gündüzçalışarak, 1 Kasım seçimlerinde en iyi sonucun alınmasını talep etti.

Çakır, “Bizim için bu seçim vatan meselesi haline gelmiştir.Ecdadımıza Çanakkale’de, Trablusgarp’ta,balkanlarda, rusya’da savaşmakdüşmüşse, bugün bizlere bu dava uğruna gece demeden, gündüz demeden 24 saatesaslı çalışmak düşmektedir. O günkü mücadele neyse bugünkü mücadele de aynıdır”şeklinde konuştu.

ÖZBAKIR, “BİRİNİPARTİ ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise yaptığıkonuşmasında, AK Parti’ni 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidara geleceğinibelirterek şöyle dedi:

 “Bizim ve tabanımızınyüzde seksenimiz MHP ile koalisyon kurmaya niyetliydi. Sayın Bahçeli’nin hayırdemesinden dolayı sıra gelmedi. Koalisyonu kuramadık ve tekrar seçim kararıalındı. En başta koalisyon kuracağımız kanaatindeydik. Ancak baktık ki CHP veHDP işbirliği halinde. Her konuda beraber hareket ediyor. Onu sildik.  7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasısahadayız. Ama şu anda öyle bir rüzgar yakaladık ki kesin iktidarız. Sadece işsandığa kaldı. Sandık kurulduğunda göreceksiniz ki tek başına iktidarageleceğiz ve Zonguldak’ta güçlü bir şekilde birinci parti çıkacağız. 1 Kasım’dakaradeniz bölgesinde kırmızı olan Zonguldak’ı da sileceğiz. Hiç şüphenizolmasın.”

ÇATUROĞLU, “TEKBAŞINA İKTİDARA VAR MISINIZ?”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu salondabulunanlara hitaben “Tek başına iktidar olamama hadisesini düzeltmeye hazırmıyız?” diye sorarak şunları söyledi:

Tek başına iktidar olamama hadisesini düzeltmeye hazırmıyız? Buradan müjde veriyorum. Ak Parti olduğu müddetçe bu ülkeye dizçöktürülemez, AK Parti olduğu müddetçe bu ülke bölünemez, AK parti olduğumüddetçe ezanlar susturulamaz, AK Parti olduğu müddetçe bu ülke ebediyenyaşayacaktır. Terör ve teröristler silahlarını bırakıncaya, son teröristetkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye kararlıyız. Sadece HDP değil,CHP’nin birçok milletvekili de doğuda teröristlerin destekler mahiyetteaçıklamalar yapıyor. Zaten CHP ile koalisyon kuramamamızın nedeni budur. Sadecearamızdaki derin fikir ayrılıkları değil. Dış politika veya eğitimdeki görüşayrılığı değildir. Maalesef mecliste görüyoruz ki, CHP Milletvekillerininyarısından çoğu HDP’liler gibi düşünmekte, tamamı HDP’lilerin önergelerinedestek vermekte, HDP de bunların önergelerine destek vermekte. Zaman zaman MHPde bunlara katılmaktadır. “

ULUPINAR, “YÜZDE41’LE İKTİDAR OLAMADIK”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar,“Aslında biz yüzde 41 oy aldık. Dünyanın birçok yerinde partiler bu oylaiktidara gelirler ama bizde olmadı. Türkiye maalesef bu sefer seçimi tekrarediyor. 7 Haziran’da olmadı, biraz da sistemin yanlışlığı. Vatandaş bize birmesaj verdi. Biz dersimize çalıştık, vatandaşlarımızın karşısına çıktık. Bugünitibarıyla durum güzel gözüküyor. Ama seçim sandıktan çıkmadan kazanılmaz.İnşallah son akşama kadar mücadele edeceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız.Birçokseçimi biz maalesef sandıkta kaybediyoruz. Güneydoğu’da HDP’ninyaptıklarını biliyoruz.” dedi.

UYSAL, “KALDIĞIMIZYERDEN DEVAM”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan neticeyiiyi okuduklarını kaydederek,

 “Şimdi kaldığımızyerden devam etmeye hazırız. Bizler çocukken futbol oynardık. Su içmekisterdik, dalak yapar derlerdi. Şimdi bakıyorum, sıcak havada futbolcukardeşlerimiz maçın belli dakikasından sonra kenara gidip su içiyor. Ben bunu 7Haziran seçimlerine benzetiyorum. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletvekillerimizlebizler kenara gittik, suyumuzu içtik, halkla selamlaştık. Yolumuz ve bahtımızaçık olsun.”

OY İSTEDİLER

Öte yandan Milletvekili adayları Akın Kaymak, Aytekin CelalKazancı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, eski AK Parti Milletvekili FazlıErdoğan, Eski AK Parti İl Başkanı Celil Uzun’da 1 Kasım’da AK Parti’yi oyverilmesi yönünde düşüncelerini ifade ettiler.

100 KİŞİ PARTİYEKATILDI

Konuşmaların ardından MHP´den istifa eden Ormanlı BelediyeBaşkanı, 2 belediye meclis üyesinin yanı sıra 100 kişi AK Parti´ye katıldı.Meclis Üyeleri Rıza Üstün ve Zeki Ergün´e parti rozetleri AK Parti ZonguldakMilletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu tarafından, Ormanlı BelediyeBaşkanı Bayram Başol´a ise rozeti AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosuntarafından takıldı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 06:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER