Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ziyaretleri değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Çalışma Bakanı Süleyman Soylu’nun Zonguldak ziyaretini değerlendirdi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ziyaretleri  değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Çalışma Bakanı Süleyman Soylu’nun Zonguldak ziyaretini değerlendirdi. 
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı değerlendirmede kendileri için en önemli sorunun redevans sorunun çözülmesi olduğunun altını çizdi. Bu konunun çözülmesi için söz aldıklarını belirten Tosun, Yılın son günü ve sıkışık bir program vardı. Yoğun program ve hava şartlarına rağmen Kozlu müessesesinde maden işçileri ve bizimle beraber oldular. İki bakanımızın yılın son gününde bizimle olması bu haberin ulusal ve yerel basında yer alması bizler için olumlu bir şey. Biz o gün milletvekillerimiz, TTK Genel Müdürümüz ve TSO Başkanı Metin Demir ile birlikte redevansçılarla ilgili bazı bilgiler verdik. Bizim için en önemli sorunlardan bir tanesi redevans işinin çözülmesi ilk etapta bununla ilgili yapılması gereken müsteşarımızda vardı yanımızda çözüleceği konusunda bizlere söz verdiler. Bugün yine Enerji Bakanlığı ile bir görüşme yapıldı. Dün Zonguldak’tan en son bilgileri istediler. Buradaki en önemli şey redevansçıların olayı bir ay içerisinde çözülürse bizim için bakanlarımızın Zonguldak’a gelmesi bir kazanç olacaktır. Biz bu işin sonuna kadar takipçisiyiz. Sıkı bir şekilde vekillerimiz Ankara’da takip ediyor” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER