AK PARTİ, MHP İLE BULUŞTU

Ak Parti seçim çalışmalarına Ereğli´de start verdi.

AK PARTİ, MHP İLE BULUŞTU
gundemeregli.com-30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti ile MHP’nin Ereğli ilçe teşkilatlarını karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 AK Parti’nin Ereğli’de Belediye Başkan Adayı’nın Opr. Dr. Hüseyin Uysal olarak belirlenmesinin ardından ilçede ziyaretlere başlayan AK Parti sırasıyla Ereğli Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğünü ve DSP ile MHP Ereğli ilçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyaretlerde karşılıklı görüş- alışverişinde bulunulurken, kavgadan uzak birlik ve beraberlik örneği ortaya konuldu.

Özlenen tablo olarak değerlendirilen partilere gerçekleşen görüşmelerde dayanışma ve kaynaşma ortamı yakalandı. Karşılıklı başarı temennileri iletildi.

 

Seçim çalışmalarına AK Parti Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın belirlenmesinin ardından start veren Ak Parti çalışmalara kumu kurum ve kuruluşları ile siyasi partileri ziyaret ederek başladı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan başkanlığındaki heyet ilk önce Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ardından Ereğli Emniyet Müdürü Timur Özgen,  DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ile DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan ve son olarak MHP İlçe Başkanı Talat Şeker,  MHP Ereğli Belediye Başkanı Müvlüt Özdemir’i ziyaret etti.   

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

Şeker seçimlerin dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerinde geçmesi temennilerinde bulunarak yaptığı konuşmasın da şunları söyledi.

 “Bölge milletvekilimiz Sayın Ercan Candan ve AK Parti yöneticilerinin bugün  (Pazartesi) partimize ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Gerek Ereğli Belediye Başkan adayı gerekse, Gülüç ve Kandilli Belediye başkan adayı arkadaşlarımıza bu seçimde başarılar diliyor yolları açık olsun diyorum. Dostluk,  kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde geçecek bir seçim olmasını yüce Allahtan niyaz ediyor tekrar hoş geldiniz diyorum “dedi.

 

Zonguldak Milletvekili Prof. Dr Ercan Candan,  ilgiden memnuniyetini dile getirerek, “Bizde bu sıcak karşımla için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  yönetimine, İlçe başkanı ve Ereğli Belediyesi Başkan adayı arkadaşımıza ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza, bizi karşılayan hemşerilerimize en içten duygularımla teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum

“BU KENTİN GELECEK BEKLENTİSİ UMUT’A İHTİYACI VAR”

Sayın başkanımızın da söylediği gibi Ereğli’nin her şeyden önce normalleşmeye ihtiyacı var.  Belki de bu seçim süreci bunun vesilesi olabilir. Ereğli’nin her şeyden önce sükûnete ihtiyacı var, bu kentin bir gelecek beklentisi umuda ihtiyacı var.  Dolayısıyla seçim sürecinde yapılanlar ondan sonra yapılacakların işaretidir. Biz mümkün olduğunca bu seçim sürecinde hem demokratik yollardan demokratik temayülden demokratik düşünceden ödün verilmemesi gerektiği konusunda mutabıkız. AK Parti olarak, hepimizin gayesi aslında bu kenti daha iyi bir yere getirebileceğimize inanmaktır. Bu kentte hepimiz yaşıyoruz, dolayısıyla burada birbirimizi rencide etmeden, daha çok proje bazında, insanlara umut verme bazında, kente daha mantıklı, daha akılcı projeler, üretmek noktasında kente daha mantıklı akılcı projeler önerme noktasında çalışacağız.

Bizim buradaki hemşerilerimizin  oylarına talibiz.

MHP’de bizle aynı düşüncededir. MHP birçok yerde o şeyi yakaladığına inanıyorum. Burada sıkıntı yaşayacağına tarafımız aynı. Nüans farklılıkları olabilir. Tek derdimiz bu kente daha güzel şeyler yapmak.

MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Ereğli’nin bir adım öne gitmesini istediklerini kaydederek şunları söyledi:

“Öncelikli seçimlerin saygı ve sevgi içersinde geçmesini istiyoruz. Bu saatten sonra yapacağımız budur.  Belediyedeki eksiklerini tespit etmek kamuoyuna anlatmak başlıca görevimiz. Ereğli’de kavga süreci var. Biz bu kavgaya dahil olmak istemiyoruz.  Hiç bir şekilde kavga ortamına girmeden yapacaklarımızı ve şehrimizin eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Hüseyin bey (Uysal) benim doktorumdur.  Bu isimler yüz yüze bakacağımız isimler. Birbirimizin eksiklerini şehrin ekliklerini anlatacağız. Halkın oyları önemli. Kim ikna ederse bizden talepleri olursa biz hizmet etmekten geri durmayız. Ereğli’nin bir adım öne gitmesini isteriz.

 

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, Huzurli bir ortam istediklerini belirterek, En kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Biz kişi kurumlarla kavga etmeden siyaset yapmak istiyoruz. Huzurlu bir ortam istiyoruz. Bizlerin en büyük ideallerinden biri; tüm insanların uyum içersinde yaşadığı uyumlu ve sağlıklı bir toplum.

Arkadaşlarımızın dediği gibi bu şehri beraber kuralım. Bizlerin geleceğe köprü kurmaya ihtiyacı var. Daha önceki arkadaşların ifade ettiği gibi değişim diyorum.  Allahın izniyle 30 Mart Pazar günü milat olacak,. Siyaset Ereğli’de değişecek. Bizlerle birlikte”  diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER