Ak Parti milletvekili adayları seçim turlarını sürdürüyor

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde aday olan AK Parti Milletvekili adayları seçim gezilerine start verdi.

Ak Parti milletvekili adayları seçim turlarını sürdürüyor
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak zde aday olan AK Parti Milletvekili adayları seçim gezilerine start verdi. 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde aday olan AK Parti Milletvekili adayları seçim gezilerine start vererek bugün bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift ve beraberindekiler görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, “Emniyete seçim dolayısıyla büyük görevler düşmektedir. Bundan önceki seçimlerde şehrimizde çok şükür asayiş yönünden hiçbir sıkıntımız olmadı. Bu seçimde de herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İnşallah güzel bir seçim olur. Bu seçimin ülkemize kazasız belasız geçirmeyi temenni ediyorum. Sizlere yardım etme noktasında birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımı ifade ediyorum. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak “1 Mayıs’ta bu sene Türk-İş büyük bir katılımla geliyor. Vali Ali Kaban’ın başkanlığında daha değişik bir güvenlik organizasyonu yapıyoruz. Bunun birkaç sefer uygulamasını da yaptık. İnşallah Başbakanımızı da ağırlayacağız. Güvenlik açısından zaten Zonguldak’ta çok değişik yaklaşık 20 gün önce siyasi parti il temsilcilerinin katılımıyla güzel bir toplantı yaptık. Türkiye’nin birçok ilinde olmayan centilmenlik anlaşması yapıldı. Sağ olsun arkadaşlarımız çok duyarlılar. Zonguldak huzurlu ve asayişi rahat olan bir şehir bizde üzerimize düşen görevi yapacağız şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından AK Parti Milletvekili adayları ve beraberindekiler daha sonra Esnaf Odaları Birliği ve Şoförler Odasını ziyaret ederek destek istedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER