AK PARTİ SEÇİM START´INI VERDİ.

AK PARTİ SEÇİM START´INI VERDİ.
gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığının uzun zamandır ara verdiği ilçe divan kurulu toplantısı AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve AK Partili Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin startının verildiği toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır, artık seçim sürecine girildiğini ve her ay toplantı düzenleyerek dinamik bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

Kısa süre içersinde AK Parti Ereğli ilçe teşkilatı Kadın Kolları yönetiminin de oluşacağına dikkat çekilen toplantıda, parti çalışmaları ve ilçede yapılan kamu yatırımları genel hatları ile ele alındı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe divan kurul toplantısına yoğun katılım oldu.

Ereğli Büyük Anadolu aylık Divan Kurulu toplantısına AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak,  AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, belde başkanları ile AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile mahalle, köy ve belde başkan ve temsilcileri katıldı.
Çakır toplantının basına açık bölümünün açılışında yaptığı kısa konuşmada,  Divan kurulu toplantılarının her ay yapılacağını belirterek,  artık seçim sürecine girildiğini ve her ay toplantı düzenleyerek dinamik bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.




Ardından Divan Başkanlığı seçimlerine geçildi. Ak Parti Zonguldak Teşkilat Başkanı Ali Kemal Karaca başkanlığında oluşturulan Divan Başkanlığı heyeti yerine geçerek ilçede yapılan çalışmaları ele aldı. Parti çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantı, basına kapalı şekilde devam etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2013, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER