AK PARTİ´DE SÜRPRİZ GÖRÜŞME, KELEŞ, SEZER VE UYSAL BİRARAYA GELDİ

Sesli´ye yakınlığı ile bilinen Keleş, Sezer ve Uysal ile görüştü. Bu görüşme, Keleş aday mı? sorusunu beraberinde getirdi.

AK PARTİ´DE SÜRPRİZ GÖRÜŞME, KELEŞ, SEZER VE UYSAL BİRARAYA GELDİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Başkanı Murat Sesli’nin yakın arkadaşı olan İşadamı Aslan Keleş,  ismi Ak Parti’de Belediye Başkan Adayları arasında geçen MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer ile Opr. Dr. Hüseyin Uysal ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.

Sürpriz ziyaretler Keleş’in Kepez mahallesinde bulunan Keleşsan Fiat Bölge Bayiliğindeki makamında gerçekleşti. İlk önce ismi Kdz. Ereğli’de Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayları arasında geçen MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ile görüşen Keleş ardından Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ın adaylığını desteklediği Opr. Dr. Hüseyin Uysal ile görüştü.

Ereğli’de aday olması beklenen isimler arasında yer alan Keleş’in her iki isim ile de görüşmesi sürpriz olarak değerlendirilirken, Keleş’in adaylık konusun da  fikir ve düşüncelerini bu iki isim ile paylaştığı ifade edildi.
Yılbaşından önce adayını açıklaması beklenen Ak Parti’de bu süreç öncesinde gerçekleşen görüşme  adaylık sürecinde  yeni yol haritası mı çiziliyor sorusunu da beraberinde getirdi.

Kulislerde aday olması muhtemel isimler arasında geçen Keleş’in yine aday olması beklenen bu iki isim ile görüşmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 16:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
SEZGİN BAYRAKTAR
SEZGİN BAYRAKTAR - 10 yıl Önce

ADAY BELLİ

SIRADAKİ HABER