AK PARTİ´NİN EREĞLİ ADAYI UYSAL MI? UYSAL ADAYLIĞI İLE İLGİLİ KONUŞTU.

Uysal, Ak Parti genel merkezi tarafından Ereğli BElediye Başkan Adayı olarak mı belirlendi.

AK PARTİ´NİN EREĞLİ ADAYI UYSAL MI? UYSAL ADAYLIĞI İLE İLGİLİ KONUŞTU.
gundemeregli.com- AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başta Zonguldak’ın en büyük ilçesi Ereğli olmak üzere Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Kilimli ve Kozlu adaylarını belirlediği öğrenildi.

Birkaç gün içerinde kamuoyuna açıklanacak olan isimlerde Ereğli dışındaki isimlerde sürpriz beklenmezken, Ereğli’de ise adayın Dr. Hüseyin Uysal’ın olması bekleniyor.

Şimdilik sır gibi saklanan bu isimlerin birkaç gün içersinde kamuoyuna ilan edilmesi bekleniyor.

Kamuoyuna yansıyan kulis bilgilerine göre, Ak Parti Çaycuma, Devrek ve Alaplı’da mevcut belediye başkanları ile seçime girecek.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Hüseyin Uysal,  Aday olarak isminin genel merkez tarafından onaylandığına yönelik duyumlar üzerine bir açıklama yaptı.

Uysal Gazetemiz Muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine ulaşan herhangi bir sözlü ya da yazılı bilginin olmadığını umutla beklediğini ifade etti.

Süreci basından takip ettiğini ve net bir bilginin kendisine ulaşmadığını anlatan Uysal, şunları söyledi:

“Genel merkezimizde aday adaylığı konusunda görüşmeler yapılıyor. Bize ulaşan net bir bilgi yok. İsmimin onaylandığı konusunda bir duyuma sahipte değilim. Kim olur, kim olmaz bilemiyorum.  Yalnız gelişmeleri kamuoyundan ve basından takip ediyorum.  İsminin gelmesinden tabi ki memnunluk duyarım.  Ama net bir bilgi yok” dedi.

Bilindiği gibi Ak Parti’nin Uysal, dışında Av. Ahmet Köse, Yusuf Kalay, Mustafa Kalkan ve Halil İbrahim Odabaş isimlerinin belediye başkan aday adaylığı başvurusu bulunuyor.

Bilindiği gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında Türkiye genelindeki tüm ilçeleri belirlemek amacıyla seçim komisyonu ile saatler süren görüşmeler yapmış ve İstanbul’daki 4 ilçe dışında tüm ilçelerde adaylarına onay vermişti.

   Bugünkü MYK toplantısını da iptal eden Erdoğan’ın, Brüksel ziyareti öncesi üst kurul toplantısı yaptığı belirtilirken, belediye başkan adayları belirlenen ilçelerin isimlerinin ise yarın bölge milletvekillerine bildirileceği ve genel başkan yardımcıları tarafından açıklanacağı ileri sürülüyor.
   Bilindiği gibi partinin Ereğli Belediye Başkan adaylığı için bir başka sürpriz olmazsa Op. Dr. Hüseyin Uysal olması bekleniyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ESMA ÖZTÜRK
ESMA ÖZTÜRK - 10 yıl Önce

UYSALI BAŞKAN ADAYI YAPMAK İSTEYENLER UYSALIN POSBIYIK KARŞISINDA EZİLECEĞİNİ VE PARTİNİN DÜŞECEĞİ DURUMU GÖZDEN GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUM. HER DEFASINDA HEZİMET YAŞAMAK ZORUNDAMIYIZ?

SIRADAKİ HABER