Akşam miting sabah maden

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, akşam Kozlu Fatih Sitesi´nde halkla buluştu. En çok çalışan milletvekili listesinin başını çeken Yavuzyılmaz seçime günler kala programlarındaki hızı daha da arttırdı.

Akşam miting sabah maden


CumhuriyetHalk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, akşam Kozlu Fatih Sitesi´ndehalkla buluştu. En çok çalışan milletvekili listesinin başını çeken Yavuzyılmazseçime günler kala programlarındaki hızı daha da arttırdı.

Birlikte Başaracağız

CHP´nin gençmilletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu Fatih Sitesi sakinleri ile biraraya geldi. Mahalle mitingine Eski Devlet Bakanı Önay Alpago, Kozlu İlçeBaşkanı Yaşar Yolcu ve yönetimi eşlik etti. Kalabalık gruba seslenen DenizYavuzyılmaz, mitingde bulunan herkesin en az bir kişi ikna etmesini söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi´nin iktidara yürüdüğünü söyleyen Deniz Yavuzyılmaz,Yaşanacak bir Türkiye´´yi birlikte inşa edeceğiz. Zonguldak´ımız CHP iktidarı´ndahak ettiği il konumuna yükselecektir. TTK Zonguldak´ımızın can damarıdır.TTK´nın ne özelleştirilmesine ne de kapatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.Zonguldak Türkiye´nin ilk İl´i olarak fazlasıyla ötelenmiş,ötekileştirilmiştir. Zonguldak´taki istihdam probleminden dolayı gençlerimizgöç etmiş ya da göçe mahkum edilmiştir. Tüm bunların önüne geçeceğiz, İstihdamalanı yaratacak ve gençlerimizin geleceğinin Zonguldak´ta olması yönündeprojelerimizi hayata geçireceğiz. CHP iktidarında ´Zonguldak Yaşanabilir BirZonguldak´ konumuna gelecektir. Bunu da hep birlikte başaracağız. MücadelemizZonguldak mücadelesidir, mücadelemiz herkesin hak ettiği yaşanabilir bir Türkiye´yi kurmaktır. Bir oyunuzla sizler debu başarıya ortak olabilir, CHP iktidarının kahramanı olabilirsiniz dedi.

Mitingdekonuşan Eski Devlet Bakanı Önay Alpago, Zonguldak halkının bu seçimlerde çokşanslı olduğunu dile getirdi. Gençlik enerjisi ve genç ekiple Zonguldak´taçalışmalarını yürüten Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz´a övgüler yağdırdı.Alpago Zonguldak´taki eğilim yoklamasında Deniz Yavuzyılmaz´a destek olanherkese teşekkür ederek Genç ve çalışkan bir milletvekili adayınız var,Zonguldak´a adanmış bir genç var. Deniz Yavuzyılmaz, gönüllerde milletvekiliolmuş, Zonguldak halkının kalbini fethetmiştir. Hep birlikte bu mücadelede onave ekibine destek olmak bizlerin görevidir dedi.

Gerçek Mücadele

CumhuriyetHalk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, sabah TTK Gelik Müessesivardiya değiminde işçilerle buluştu. İşçilerden büyük ilgi gören DenizYavuzyılmaz maden işçilerinin Zoguldak´ın yüreğini oluşturduğunu ve en büyükmücadelecinin madenciler olduğunu söyledi. Yavuzyılmaz, ZonguldakMadencilerinin sadece Türkiye´de değil, tüm dünya ülkeleri tarafındanbilindiğini, tanındığını ifade etti. Gölcük Depremi sırasında yaşadığı biranıyı anlatan Yavuzyılmaz Gölcük Depremi sırasında AKUT´ta göçük altıcanlı kurtarma ekibinde gönüllü olarak çalıştım. Her geçen saat umutlar birazdaha tükeniyordu. Yer altından duyduğumuz her ses bizi umutlandırıyordu. Tümümitlerimizin tükendiği bir anda herkeste birdenbire bir umut belirdi. O umutZonguldaklı Madenciler´in canlı kurtarma ekibine destek olarak gelmesiydi. Bizmadenciler, madenci çocukları sadece Zonguldak´ın değil, tüm Türkiye´ninumuduyuz. Dolayısıyla, her madencimiz hak ettiği gibi yaşayacak. CHPiktidarında öncelikli olarak TTK´ya beş bin işçi alacağız. Ve her yıl da bununsayısını arttıracağız. Hepimiz Zonguldak´ta rahat bir nefes alacağızdedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER