ATİLLA TARIK SEMİZ GELİYOR…

ATİLLA  TARIK SEMİZ GELİYOR…
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli’nin Gülüç Beldesi’nde isminden sıkça söz ettiren MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık  Semiz, seçimlere 5 gün kala TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’in  katıldığı bir miting düzenleyerek “Gülüç halkına adeta 30 Mart akşamı ben geliyorum” dedi. 

Gülüç’te gerek Belediye Meclis Üyesi adayları gerekse teşkilat olarak en diri ve çalışkan parti olarak dikkat çeken MHP’de, son günlerde yapılan olumlu yükseliş, MHP Adayı Atilla Tarık Semiz’ i Belediye Başkanlığı koltuğuna bir adım daha yaklaştırdı.

Geçen Hafta Cumartesi günü Gülüç’te düzenlediği Mehter yürüyüşü ile Gülüç halkının milliyetçilik duygularını kabartan Semiz bu kez de  Gülüç Meydanında düzenlenen ve Akşener’inde katıldığı bir miting düzenleyerek adeta gövde gösterisi yaptı.  Meydanı dolduran binlerce kişi seçim coşkusunu hep bir ağızdan haykırarak, “  Adeta MHP Adayı Semiz’e geliyorsun, 30 Mart akşamı Belediye Başkanısın” mesajı gönderdi.

Gülüç’te coşkulu kalabalığa hitap eden Akşener, Gülüç’te Semize kefil olduğunu belirterek, buraya Semiz’e destek olmak için geldim.  Genç ve dinamik bir başkan adayı. Kendisinin Başkan olacağına yürekten inanıyorum.  Atilla Başkan Belediye Başkanı seçilirse kendisini seçimlerden sonra ziyaret edeceğim.” diye konuştu.

Semiz ise Gülüç halkının desteği ile Belediye Başkanı seçileceğini belirterek, “Seçim startını verdiğimiz günden buyana  Gülüç’te kapı kapı dolaşıyoruz. Herkesten büyük ilgi görüyoruz. İnanıyorum ki bu seçimi alacağız ve Gülüç’ü hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını oldukça yoğunlaştıran MHP Gülüç’te seçimlerin en iddialı partisi konumuna geldi.

Arkasına MHP Genel merkezinin de desteğini alan MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz,  geçen Cumartesi günü gerçekleştirdiği Mehter yürüyüşünün ardından TMBB Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’i ağırladı.

Akşener’in Gülüç’te düzenlediği miting şölen havasında geçerken,  partiler Akşener ve  Semiz’i  bağrına  bastı.

Mitingde ilk konuşmayı yapan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP)Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Akşener’in Gülüç belde teşkilatının çok güçlü olduğunu duyduğunu belirterek şunları söyledi:

“ Bu alanı hınca hınç doldurduğunuz için sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum. Bugün aramızda çok değerli bir siyaset kişiliği, Siyaset insanını aramıza davet ettik, kendilerinden Allah razı olsun bizleri kırmadılar. Zonguldak’ımıza Alaplı’mıza, Gülüç’ümüze ve Ereğli’mize gelerek bizleri onurlandırdılar, Gülüç Belediye Başkan adayımız ve teşkilatımızın çok güçlü olduğunu duydu ve Gülüç’e de uğramak istediler, kendilerine şükranlarım ı sunuyorum “dedi.

AKŞENER GÜLÜǒTE BU İŞ BİTMİŞ

TBMM Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP)İstanbul Milletvekili Meral Akşener “Gülüç beldesinde gördüğü yoğun kalabalıktan dolayı Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz’e şimdiden hayırlı olsun temennisinde bulunarak yaptığı konuşmada şöyle dedi:
 “Öncelikle 30 Mart Belediye seçimlerinin ülkemize beldemize, ilçelerimize ve illerimize hayırlı olmasını diliyorum, Bütün siyasi partilere başarılar diliyorum ama öncelikle ziyaretemiz Atilla başkanımıza oy istemek, ama ben gördüm ki bu heyecanı oy istemeye gerek kalmamış almış bu iş bitmiş, Atilla ismiyle müsemma atın üzerinde Atilla büyük kıtayı geçti ya Atilla başkanda burayı geçmiş, çalışmış ekibi ile beraber. Ben 31 Mart günü  vaktim olur mu bilmiyorum ama daha sonra en kısa sürede belediye başkanı olarak ziyaret edeceğiz, Gençliği heyecanı  dinamizmi beldesine duyduğu sevgiyi  insanlarına duyduğu  saygı, hazırladığı projelerin sizler tarafından kabul gördüğünü görüyorum, Şimdi Atilla Başkan seçilmiş,  ben belediye meclis üyelerini de seçmenizi istiyorum sizden, il genel meclis üyelerini de seçmenizi  rica ediyorum sizden, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum 31 Mart günü görüşmek dileği ile saygılar sunuyorum.” dedi.

MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarım Semiz,  Gülüç’te seçimlerin şölen havasında geçtiğini belirterek, “ İnanıyorum ki burada seçimleri alacağız. Bundan hiçbir kuşkum yok.  Bize gösterilen teveccüh inanılmaz. Gittiğimiz her yerde sevgi ve ilgi görüyoruz.  Seçimleri alacağız. Gülüç’ü ihya edeceğiz” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 13:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali ihsan
ali ihsan - 10 yıl Önce

Durusuyla karakteriyle 10ceker hepsine tarik baskani tanimayan on yargiyla yaklasan taniyan birine sorsun

gülüçlü
gülüçlü - 10 yıl Önce

gülüç´e de yakışır bir başkan olur.

SIRADAKİ HABER