Ayyıldız, örgüte başvurusunu açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezine Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız, CHP Kdz.Ereğli ilçe örgütünü ziyaret ederek, başvurusuyla ilgili bilgi verdi. Çok sayıda kadının da kendisine eşlik ettiği ziyarette Ayyıldız, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini hatırlattı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ayyıldız, örgüte başvurusunu açıkladı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezine Milletvekili adayadaylığı başvurusunu yapan Şehir Plancısı Kamuran Ayyıldız, CHP Kdz.Ereğli ilçeörgütünü ziyaret ederek, başvurusuyla ilgili bilgi verdi.  Çok sayıda kadının da kendisine eşlik ettiğiziyarette Ayyıldız, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini hatırlattı, birlikve beraberlik mesajları verdi.

İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve İlçe Yöneticileritarafından karşılanan Zonguldak kontenjan aday adayı Ayyıldız, Kdz.Ereğli’dedoğduğunu ve ilçede yaşamına devam ettiğini belirtirken “7 Haziran tarihindegerçekleşecek olan genel seçimlerde milletvekili kontenjan aday adaylığınabaşvurdum. Bir çoğunuz beni tanıyor ama bilmeyenler için kendimden kısa olaraksöz etmek istiyorum. 1973 yılında Kdz.Ereğli’de dünyaya geldim. İlk ve ortaokulu Kandilli’de liseyi de Ereğli’de okudum. Üniversite eğitimimi Mimar SinanÜniversitesi Şehir Planlama Bölümünde tamamladım. Uzun yıllardır Ereğli’deşehir plancısı olarak serbest çalışmaktayım” dedi.

Karanlığa sürüklenen ülkenin aydınlığa çıkması, bir kadın vebir anne olarak bu karanlığa dur demek ve çocuklara aydınlık bir gelecekhazırlamak için Cumhuriyetin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisinden aday olduğunukaydeden Ayyıldız konuşmasında şu şöyle sürdürdü:

“Ülkenin ve bölgemizin sorunlarını çok iyi biliyorum vefarkındayım. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma da inanıyorum. Ben birCumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün bize verdiği seçme ve seçilme hakkını, geziruhunun özgür düşüncesiyle en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Ülkemizinsürekli kötüye gitmesi ve özellikle gezi olaylarında yaşadığımız sorunlardansonra kendimi ülkeme ve bölgeme karşı daha da sorumlu hissettim. Bu amaçla AKPiktidarına dur demek ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyabilmek içinaday olsam da olmasam da var gücümle çalışacağım.

AKP’ye dur demek için Atatürk değerlerine sahip çıkmak içinCumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara taşımak için el ele omuz omuza hepbirlikte çalışalım.

Karanlığa dur, aydınlık günlere merhaba diyelim”.

Kartal da, son dönemlerde aday adaylarına ilişkin kamuoyundaasparagas haberlerin dedikodulara ve kafa karışıklıklarına neden olduğunubelirtti . Aday adaylarının CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına gelip bilgi vermesiile durumun netleştiğini belirten Kartal, “Bu seçimlerde partimize de ciddi biryöneliş var bu da ülkenin sorunlarından kaynaklanıyor. Sizlerin de dilegetirdiği gibi çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Gerek bölgede gerekdünyada ülkemiz hiç iyi gitmiyor, kötü bir süreçten geçiyor. Ergenekon veBalyoz davaları vardı 4-5 yıl süren bir süreç vardı. Şimdi ‘pardon biz yanlışyapmışız’ dediler insanları tahliye ettiler. Böyle bir şey Türkiye tarihindeyaşanmamıştır. Devletin çivisinin çıktığının resmen göstergesidir. Bu gidişeson verecek birleştirici güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözleriyle konuştu.

Daha sonra ilçe yöneticileri ve partililer  ile sohbet eden Ayyıldız yeni sürece ilişkindüşüncelerini paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER