BAĞIMSIZLARDAN ELEŞTİRİ

BAĞIMSIZLARDAN ELEŞTİRİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Bağımsız Belediye Meclis üyeleri, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı eleştirdi.

Bağımsız Belediye Meclis Üyeleri Halil Bozkuş, Hasan Pınarcık, Aydın Karadağ, Abdulkadir Sözen, Fevzi Ekşi ile Nejat Bakan ortak yazılı bir açıklama yaparak şu görüşlere yer verdiler:

 

Kdz. Ereğli Belediyesinin son zamanlarda içine düştüğü olumsuz tablonun tarafları olarak bir kez daha kamuoyuna bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.

 

20 yıl gibi oldukça uzun bir süre bu makamı meşgul edip,bu makamın duayeni olduğunu,işini çok iyi bildiğini söyleyenin,gerçekte hiçte böyle olmadığı, Belediye kanunlarından haberi olmadığı,Meclis başkanı sorumluluklarının farkında ve bilincinde olmadığı bir uygulama ile kişisel düşünce ve

egolarının etkisinde görev yaptığını görmek son derece kaygı verici ve düşündürücüdür.

 

Encümen seçimlerinin nasıl yapıldığını bilmeyen, haksız uygulama ile bir gün sonra gelip ben dün yanlış yapmışım, işin aslı böyleymiş diyen sözde duayen ile karşı karşıyayız. .

 

Ruhi Cöbekoğlu isminin üst geçide verilmesini hukuk dışı diyerek kendisi ve tüm CHP grubu ile birlikte Ret verip, kamuoyu baskısı karşısında, hukuk dışı değilmiş, ben yanlış yapmışım ismine bende evet demek zorundayım diyen  sözde duayen ile karşı karşıyayız.

Meclis başkanı olarak, meclisin toplanma sayısının salt çoğunluk olduğunu bilmeyen , kendi oyunun iki oy sayılacağını söyleyebilecek kadar  sözde duayen ile karşı karşıyayız.

 

Meclis başkanı koltuğunda oturup , meclis üyelerinden gelecek yazılı önergeleri alıp,anlaşılır şekilde meclis salonuna okuyup,gündeme  almak için oylama yapmak zorunda olduğunu bilmeyecek kadar sözde duayen ile karşı karşıyayız.

Meclisin nasıl erteleneceğini, gündemin nasıl kapatılacağını bilmeyip, tatildekilerin dönüşüne göre gün tayin edip 7 saat sonra ben yanlış yapmışım, kafama göre yapamazmışım yarın toplantıya gelin diye mesaj çeken, zabıtalara çağrı kağıdını verip özel mekanlarının kapılarında bekletecek kadar

 

Bütün bunlardan anlaşılacağı gibi Kdz. Ereğli Belediyesinin Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı

Türkiye’ye kötü örnek bir toplantı olmuştur. İlgili Bakanlıklar bu konuyu mutlaka inceleyecektir.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2013, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

AK PARTİLİ VE CHP’DEN SÖZDE PARTİ DİSİPLİNİ SAFSATASI VE KANDIRMACASI İLE ZORLA İSTİFA ETTİRİLEN / İHRAÇ EDİLEN BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, AYNEN BELEDİYE ENCÜMEN SEÇİMİNDE OLDUĞU GİBİ, KURNAZ, HİZMET FAKİRİ VE SİYASİ MEFTA OLMUŞ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN POSBIYIK’IN;

5 DAKİKA ARA VEREREK AYRILDIĞI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINDAN, AKM NİKÂH MEMURU ODASINDA 45 DAKİKA GİBİ KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE BİR ŞARK KURNAZLIĞI İLE ÜRETTİĞİ PLAN, POLİTİKA VE STRATEJİLERİNE YENİK DÜŞMÜŞLERDİR.

ŞU ASLA UNUTULMAMALIDIR Kİ; KENDİLERİNE AİT PLANLARI, POLİTİKALARI VE STRATEJİLERİ OLMAYANLAR BAŞKALARININ PLANLARININ, POLİTİKALARININ VE STRATEJİLERİNİN BİR PARÇASI OLURLAR. AK PARTİLİ VE BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, SON MECLİS TOPLANTISINDA DA ÖNCEKİ MECLİS TOPLANTILARINDA OLDUĞU GİBİ YİNE SİYASİ MEFTA HALİL BEYİN PLANLARININ, POLİTİKALARININ VE STRATEJİLERİNİN BİR PARÇASI OLMUŞLARDIR.

AK PARTİLİ VE BAĞIMSIZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, SİYASETEN MEFTA OLMUŞ BİR KİŞİNİN 45 DAKİKA GİBİ KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE BİR ŞARK KURNAZLIĞI İLE ÜRETMİŞ OLDUĞU PLAN, POLİTİKA VE STRATEJİLERİNE YENİK DÜŞMENİN SEBEPLERİ ÜZERİNDE UZUN UZUN DÜŞÜNMELİDİRLER. YOK ÖYLE ARMUT DÜŞ, AĞZIMA DÜŞ. BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA BULUNUR. SİYASİ MEFTA OLMUŞ SAYIN HALİL POSBIYIK’IN ÖLÜSÜYLE BİLE BAŞEDEMİYORSUNUZ. ÇOK YAZIK. DERSİNİZE ÇALIŞACAKSINIZ. POLİTİKA ÜRETECEKSİNİZ, STRATEJİ ÜRETECEKSİNİZ. EREĞLİ’NİN GELİŞİMİ İÇİN PROJELER ÜRETECEKSİNİZ. OTURARAK BAŞARIYA ULAŞAN TEK CANLI VARLIK TAVUKLARDIR. EĞER BİZLER OTURARAK BAŞARIYA ULAŞAĞIZ DİYORSANIZ, BAŞKA SÖZÜM YOKTUR SİZLERE.

SÖZÜN ÖZÜ - 1)
“EĞER DAİMA HER ZAMAN YAPTIĞINIZI YAPARSANIZ, DAİMA HER ZAMAN ULAŞTIĞINIZ SONUCA ULAŞIRSINIZ.” JOHN C. MAXWELL

SÖZÜN ÖZÜ -2)
“DELİLİĞİN BİR DİĞER TANIMI, AYNI ŞEYLER YAPMAYA DEVAM EDİP, FARKLI SONUÇLAR BEKLEMEKTİR.” ALBERT EINSTEIN

“INSANITY: doing the same thing over and over again and expecting different results.” Albert Einstein

BAŞKA SÖZE GEREK YOK.! ANLAYANLAR ANLAR İNŞALLAH. HEM TÜRKÇE YAZDIM. HEM İNGİLİZCE OLARAK YAZDIM. İYİCE ANLAŞILMADIĞI VE KAFALARDA YER ETMEDİĞİ TAKDİRDE ALINACAK SONUÇ HER ZAMAN SIFIRDIR. HER ZAMAN MAĞLUBİYETTİR. HER ZAMAN KAYBETMEKTİR.

ANLAYABİLENLEREEEE…

SAYGILARIMLA

Sevgi, Barış, Dostluk & Love, Peace, Friendship - Kdz.Ereğli???
SEVGİDE YALAN, BARIŞTA YALAN, DOSTLUKTA YALANNNN... HEPSİ KOSKOCAMAN BİR YALANNNN...

Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER