Bakan Bozdağ,Ereğli´ye geldi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin, Zonguldak İl Teşkilatı’nca düzenlenen Danışma Toplantısı sonrası Ereğli İlçesi’ne geldi.

Bakan Bozdağ,Ereğli´ye geldi
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin, Zonguldak İl Teşkilatı’nca düzenlenen Danışma Toplantısı sonrası Ereğli İlçesi’ne geldi. Bakan Bozdağ, Atatürk Bulvarı Çınaraltı Kafe mevkisinde İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılama noktasına, biri belediye diğeri ise parti teşkilatınca hazırlatılarak üzerine ‘Sayın Bakanım hoş geldiniz’ yazılı 2 afiş asıldı. Bakan Bozdağ, kafede oturan vatandaşlara selam verdi, kucağına aldığı 13 aylık Ali Bartu Demirci ile 5 yaşındaki Ahmet Harun Akgün’ü sevdi.İkram edilen çayı içen Bozdağ, burada bir süre Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile sohbet etti.
 
 BOZDAĞ: DAHA GENİŞ KAPSAMLI GELECEĞİM
 
Bozdağ, gazetecilere yaptığı kısa değerlendirmede, Ereğli’de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Ereğli’deki bütün hemşehrilerimiz ile dostlarımıza selam ve saygılarımızı iletiyoruz. Bugün, ayaküstü bir çay içtik ama ileride daha geniş kapsamlı geleceğim inşallah” diye konuştu. Başkan Hüseyin Uysal’ın hediye ettiği işlemeli özel tabağı kabul eden Bozdağ, yine Uysal’ın taktim ettiği ilçeye özgü ürün olan elpek bezinden imal edilmiş şalı, boynuna taktı. Bakan Bekir Bozdağ, sahil şeridinde yaklaşık 200 metre yürüdükten sonra makam aracına binerek ilçeden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER