Balcı “Adayım “dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı kongresine sayılı günler kala Önceki dönem İlçe Başkanı Yaşar Balcı yeniden adaylığını açıkladı.

Balcı “Adayım “dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı kongresine sayılı günler kala Önceki dönem İlçe Başkanı Yaşar Balcı yeniden adaylığını açıkladı. Balcı, 6 Aralık 2015 Pazar günü Saat:11.00’de İlçede faaliyet gösteren Mavi Organizasyonda yapılacak kongrede başkanlığa yeniden “Adayım “dedi.

Parti binasında yapılan basın toplantısına, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Eski Zonguldak İl yönetim kurulu üyesi Osman Yeniköy,CHP Eski İl genel meclisi Üyesi Kenan Gündoğdu ,Muhammet Likoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

CHP’DE GÖREV ALMAK BÜYÜK BİR ONURDUR

2011 yılında yapılan Genel seçimler öncesinde kendi iradesiyle bırakmış olduğu CHP Ereğli İlçe Başkanlığına Partililer, delegeler ve Kamuoyundan gelen yoğun talep üzerine yeniden aday olduğunu açıklayan Balcı şunları söyledi;“İlçe Başkanlığı adaylığımı siz değerli dostlarımla birlikte evimiz gibi gördüğümüz parti binasında Ereğli Kamuoyuna duyurmanın hazzını ve heyecanını yaşıyorum. Cumhuriyet Halk Partisinde görev almak ve görev yapmak büyük bir onurdur. İlçe Başkanlığı adaylığını, öncelikle gelen talepler üzerine kabul ettim. Ayrıca partimiz son zamanlarda Ereğli’de, Zonguldak’ta ve Ülkemizde aldığı sonuçlardan rahatsızlık duyduğumuzdan tekrar aday olmayı düşündük.

“TEKRAR MERKEZDE VE KÖYLERDE CHP’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Tekrar Ereğli merkez’de ve Köylerde Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapacak çalışmaları başlatmak, yeni siyasi projeleri hayata geçirmek, parti içinde sevgiyi, saygıyı ve barışı hayata geçirmek için tekrar adayım. Yeni hedeflerimizi ve vizyonumuzu inşallah 6 Aralık 2015 Pazar günü Kongre salonunda sizlerle tefaruatlı olarak paylaşacağım.

2019 YILINDA, KAYBETTİĞİMİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ

Tek Hedefimiz ve Amacımız çok çalışarak CHP’yi Ereğli’de birinci parti yaparak 2019 yılında, kaybettiğimiz Ereğli Belediye Başkanlığını kazanmak olacaktır. Bu bizim için namus borcu kadar önemlidir. Bu başarıyı kazanacak güç Cumhuriyet Halk Partisinde vardır.Bu bizim için namus borcu kadar önemlidir.Bu başarıyı kazanacak güç Cumhuriyet Halk Partisinde vardır.Bunu sizlerle başaracağız.
 
“KARTAL,BAŞARI DİLEDİ”

CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da yaptığı konuşmada 6 Aralık günü CHP Ereğli İlçe Başkanlığı kongresinin yapılacağını belirterek, “Adaylara başarılar diliyorum, kongrenin partimize birlik ve bütünlük getirmesini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER