BALCI İLE KARTAL ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Kartal ile Balcı, birbirleri ile ayrı karede görünmemek için büyük çaba gösteriyor. Bu hareketleri ile bir zamanların ayrılmaz ikilisine ne oldu dedittiriyor.

BALCI İLE KARTAL ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR
gundemeregli.com-CHP’de Halep ve salep konumunda bulunan CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile Önceki Dönem İlçe Başkanı Yaşar Balcı girdikleri bir ortamda yan yana gelmemek için büyük çaba sarf etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sık sık fırklı parti toplantılarda aynı ortama paylaşmak zorunda kalan ve bir zamanların ayrılmaz ikilisi olarak değerlendirilen Kartal ile Balcı aynı karede görünmemek için büyük çaba sarf ederken, aralarındaki soğukluğun sürdüğü görüldü.

CHP’nin son Olağan kongresinde karşı karşıya gelerek ilçe başkanlığına aday olan her iki siyasetçinin son olarak CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde bulunmalarına karşın karşılaşmamak için yoğun çaba sarf ettiği görüldü.

Birbirlerini gördüklerinde adeta yollarını değiştiren ikilinin arasındaki mesafeli duruşu görenler, “Son kongrede el ele birlik ve beraberlik pozu veren bu iki rakibin bugünlerde yan yana gelmek istememeleri tuhaf.   CHP için mücadele verenlerin bu mücadelesini her ortamda ortaya koymaları ve seçimlerden ki kırgınlıkları bir tarafa bırakmaları gerekiyor. Ama Kartal ila Balcı arasındaki diyalog ortada. Siyasi çekişme devam ediyor” diye yorumladılar.  

Balcı ile Kartal’ın aynı ortamda yürürken birbirlerini görmezden gelmesi objektiflerimize işte bu şekilde yansıdı.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2013, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER