Balcı seçim turlarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili aday Adayı Yaşar Balcı, kırsal kesimde parti üyeleri ve vatandaşları ziyaret etti.

Balcı seçim turlarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili aday AdayıYaşar Balcı, kırsal kesimde parti üyeleri ve vatandaşları ziyaret etti.

Balcı; Yazıcılar, Kızılcapınar ve Cemaller köylerinde partiüyeleri ve vatandaşların sevinç ve üzüntülerine ortak oldu.

Yapılacak 7 Haziran Genel Seçimlerde CHP’den Milletvekiliaday adaylığı ve partisinde yapılacak ön eğilim yoklaması hakkında partiüyelerine bilgiler veren Balcı, ziyaretlerinde şunları kaydetti:

“Allah nasip ederse, yapılacak Genel seçimlerde Ereğli veAlaplı’yı temsilen içinizden biri olarak yola çıktım. Bu meşakkatli dönemdesizlerin desteğini bekliyorum. Kırsalda yaşanan sıkıntıları sizler kadar çokiyi biliyorum. Güzel bir hava yakalamış bulunmaktayız. Ben, Ereğli veAlaplı’ya, belde ve köyleriyle birlikte hakim biriyim. Sizlerin beklediği biraday olarak, CHP’yi bölgemizde 1. parti yapacağıma söz veriyorum. Partimiz içingece gündüz demeden, çalışmalarımız dün olduğu gibi yarınlarda da devam edecek.Ben esnafın, emeklinin, taşeron işçinin sıkıntısını bilen biriyim. Bana güçverin, sizlerin sesi olayım.”

ACILARINA ORTAK OLDU

Balcı, parti üyeleri ve vatandaşlara ziyaretinin ardından,Kızılcapınar’da vefat eden Niyazi Durkut’un cenazesine katılarak, ailesinebaşsağlığında bulundu. Ayrıca, Balcı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy’de17 yıllık eşi 43 yaşındaki Tahir Kart tarafından öldürülüp cesedi 52 parçayaayrılarak çöp konteynerine atılan 42 yaşındaki Kübra Kart’ın Cemaller köyündekiailesine de taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

SAHADA HER VURDUĞUNU GOLE ÇEVİRDİ

Balcı, kırsal kesiminde vatandaşlara ziyareti sonrası iseEreğli’de, Muhasebecileri halı sahada dostluk maçında yalnız bırakmadı. Futbolmaçı öncesinde Balcı, kullandığı penaltı atışlarını gole çevirirken, “Gencim,sahada çok gollerim var. Bu başarımı, siyasette sporu seven ve her zamansporcuların yanında olan bir vekil olarak sürdürmek istiyorum.” dedi.

Maç öncesi meslektaşlarına başarılar dileyen Balcı,karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. Dostluk maçı, renkli görüntülere sahneoldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2015, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER