BAŞKAN ADAYI TEKİN SOĞUK HAVADA SICAK GÖZLEME DAĞITTI

CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin Üniversite öğrencilerine soğuk havada sıcak gözleme dağıttı

BAŞKAN ADAYI TEKİN SOĞUK HAVADA SICAK GÖZLEME DAĞITTI
gundmeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine soğuk havada sıcak gözleme dağıttı.
CHP Alaplı Kadın Kolları Yönetimi, beraberinde CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin ile birlikte BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencilere, gözleme takdim etti.
CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencilere katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirten Sotka, “CHP Alaplı Kadın Kolları olarak sosyal projelerimiz var. Bu projeler çerçevesinde ilçemizdeki yüksekokul öğrencilerimiz için onların bir nebze olsun, öğünlerini geçiştirmek için, onlara biraz yardımcı olmak amacıyla bir etkinlik düzenledik. Kendi ellerimizle yaptığımız gözlemelerimizi ve ayranlarımızı gençlerimize ikram ederek onların gönüllerini hoş tutmayı amaçladık. Bu tür projelerimiz devam edecektir. İnşallah daha ileride daha güzel etkinliklerle gençlerimize, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacındayız. Bu anlamda bizlere destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Başkanı Tosun ise, “Kadın kollarımızın üniversite öğrencilerimize yönelik düzenlediği bir proje bu. Soğuk bir kış gününde öğrencilerimize sıcak gözleme ve ayran ikramları oldu. Bu da parti okulunda öğrendiğimiz bir proje dahilinde güzel bir proje oldu” diye konuştu.
CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin ise, kadın kollarının üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği etkinliğe destek verdiklerini belirterek, “Kadın kollarımız güzel bir etkinliğe imza attılar. Bu soğuk kış gününde öğrencilerimize sıcak gözleme ve ayran ikramında bulundular. Biz de kendilerine destek olmak amacıyla buraya geldik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2013, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER