BAŞKANIN AĞLATAN VEDASI

BAŞKANIN AĞLATAN VEDASI
gundemeregli.com-Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyenin balkonundan yaptığı veda konuşmasında Zonguldak’tan aday olduğunu açıklarken duygusal anlar yaşadı. Belediye binası önünde toplanan ilçe halkı ise, Bize o haberi verme diye seslendi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Zonguldak’tan aday olan Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ali Bektaş, makamının bulunduğu odanın balkonundan ilçe halkına seslendi. 2009 seçimlerinden bu yana ilçede hizmet verdiğini ifade eden Bektaş, “Yüce Yaradan her konuda insanlar tarafından böyle sevilmeyi nasip eylesin. Hepinizden Allah razı olsun. Önce şuna inanın, ben ne yaptıysam, hatta kendi çoluk çocuğumdan hayatımın riskini alarak bu Kozlu insanları için yaptım. Hiçbir ikbal, hiçbir koltuk, makam hırsım olmadı. Bunu anlamak için yüreğimin içine girmeniz lazım. Bana söven insana bile kötü düşünmedim. Çünkü kötü düşünce insanı için için yiyen, insanı için için kemiren bir hastalıktır. Bir beldeden Zonguldak’a bırakın aday düşünmeyi, vekil yapalım ileri getirelim denmedi. Gizli gizli havasını da atabilirdim. Zonguldak’a aday adaylığımın istenmesi, buna layık görülmek, Zonguldak’ta seçim almak aslında gurur verici bir şeydir. Arkadaşlarımla birlikte bu gururu yaşattık. Şu teşkilat Zonguldak’a layık görüldü. Demek ki doğru işler yapmışız” dedi.

“ALLAH’INIZI SEVERSENİZ BANA KIRILMAYIN”
Konuşması sırasında gözleri dolan Başkan Bektaş, Zonguldak’tan adaylığa layık görüldüğünü ifade etti. Her zaman Kozlu halkının yanında olacağını belirten Bektaş, “Şu Allah’ın garip kulu, dün akşam saatlerine kadar hayatta Kozlu’nun başında başka biriyle yaşamayı düşünmemiştir. Gene düşünmüyor. Hep burada olacak. Ama kimilerini çok üzecek, beni sevenleri aslında üzecek, Kozlu’da beni sevmeyenleri sevindirecek bir haber vereceğim. Bundan sonra size Zonguldak’tan doğru hizmet etmeye çalışacağım. İyi tarafından bakın, Kozlulu bir hemşehrinizin Zonguldak’tan Kozlu’yu büyütmeye ve geliştirme çalışması içinde olacağız” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda halkı selamlayan Bektaş, makamında yoğun ilgiyle karşılaştı. Bazı vatandaşların “Senin hiçbir partiye ihtiyacın yoktu. Başlı başına bir duayendin. Sevilen bir adamdın. Ne işin var Zonguldak’ta” tepkileriyle karşılaşan Bektaş, daha sonra aracına binerek evinin yolunu tuttu.
Önümüzdeki günlerde AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yapacak olan Bektaş, yaklaşık iki yıl önce AK Parti’ye geçti. AK Parti rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı Bektaş, beş ay daha Kozlu Belediye Başkanlığı görevinde bulunacak.
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2013, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER