BİZ BU BELEDİYEYİ ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

BİZ BU BELEDİYEYİ ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Gülay, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti. KGD Başkanı Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığı Gülay’a, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, MHP eski İl Başkanı Mustafa Korkutan ve partililer eşlik etti.

GENÇ VE DİNAMİK BİR KARDEŞİMİZLE YOLA ÇIKTIK.

Ziyarette ilk konuşmayı, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit yaptı. Şehit, konuşmasında, “Biz bu belediyeyi almak için yola çıktık. Genç ve dinamik bir kardeşimizle yola çıktık. Daha öncede beraber çalıştığımız için Gürkan Gülay kardeşimizin katkı sağlayacağına inanıyoruz. Örnek olarak Bartın, Karabük ve Kastamonu’da olduğu gibi bizde bu bayrağı Zonguldak’a çekmek için yola çıktık. İyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

ZONGULDAK, 30 MART’TAN SONRA BİR MİLAT YAŞASIN İSTİYORUZ

Zonguldak’ın sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu dönem MHP’ye şans verilmesini isteyen Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Gülay, “Mart 2014’te yapılacak seçimler için yola erken çıktık. Yaklaşık 20 gündür ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim kahrımızı çektikleri ve her daim yanımızda oldukları için bütün gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Zonguldak, 30 Mart’tan sonra bir milat yaşasın istiyoruz. Karabük, Bartın, Kastamonu’da verdiğimiz hizmetleri, Zonguldak’ta da vermek istiyoruz. Benim azmim, kararlılığım ve çalışma arkadaşlarımın bana verdiği destekle inanıyoruz ki, 30 Mart’tan sonra bambaşka bir Zonguldak ve Türkiye’de ismini duyuran bir şehir konumuna gelmek istiyoruz. 2 yıllık yapmış olduğum Merkez İlçe Başkanlığı görevimde hem Zonguldak sorunlarını, hem de vatandaşın sıkıntılarını iyi biliyorum. Zonguldaklılardan bizlere bir kez şans vermelerini istiyoruz. Çünkü biz daha önce hiç burada çalışmadık. Eğer bir kez göreve gelirsek, 3-4 dönem daha göreve geleceğimize canı gönülden inanıyorum. Karaelmas Gazeteciler Derneği’nden de bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi’ne şans ve destek istiyoruz” diye konuştu.

ZONGULDAK ZOR BİR ŞEHİR
 
Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten KGD Başkanı Osman Sav ise, “Zonguldak, zor bir şehir. Belediyecilik anlamında da çok daha zor bir şehir… Hem medeni cesaretinizden dolayı, hem de hizmet etme isteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim arzumuz, Zonguldak’ı en iyi düzeye getirebilecek adayın belediye başkanı olmasıdır. En büyük umudumuz da o. Sizler de bir renk kattınız ve bu bir gerçektir. Umarım seviyeli bir yarış olur” dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER