Bizim için vekil sıralaması değil, memleket meselesi önemlidir

Kdz. Ereğli Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu köy köy mahalle mahalle gezerek Milliyetçi Hareket Partisinin Hem ülkede, Hem de Zonguldak ‘ta Birinci partisi çıkması için adeta Milletvekili aday adayı gibi çalışmalarını sürdürüyor

Bizim için vekil sıralaması değil, memleket meselesi önemlidir

Kdz. Ereğli Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu köy köy mahalle mahalle gezerek Milliyetçi Hareket Partisinin Hem ülkede, Hem de Zonguldak ‘ta Birinci partisi çıkması için adeta Milletvekili aday adayı gibi çalışmalarını sürdürüyor.

En Son Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ereğli İlçe Kongresinde Mevcut Başkan Talat Şeker’in karşısına İlçe Başkan adayı olan Kuzu kongreyi kaybetmiş ve Kongrenin ardından açıklamalarda bulunarak,Kendisi için mevki makamın önemli olmadığını bütün hedeflerinin Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara gelmesi şeklinde açıklamaları olmuştu.Kuzu,verdiği sözü tutarak 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin Hem ülkede ,Hem’de Zonguldak bölgesinde birinci parti olması için köy köy,mahalle mahalle gezerek çalışmalarını sürdürüyor,Önceki gün Tüm Türkiye’de Elektrik kesintisi olmasına rağmen kırsalda çalışmalarına devam eden Kuzu,” 7 Nisan’ı beklemeye gerek yok,her geçen gün bizler ve partimiz için değerli,Bizim için şahıslar ve vekil sıralaması önemli değil,bizim için memleket meselesi önemlidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 19:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
cem
cem - 9 yıl Önce

helal olsun beklenti olmadan kongre kaybetmesine rağmen çalışmak işte bu yüzden genç bilinçli siyasetçiler lazım

Vatansever
Vatansever - 9 yıl Önce

Ticari korkularından dolayı belediyede dönen dolaplara karşı sessiz kalan, ülkenin içinde bulunduğu kaosa dair en ufak bir açıklama bile yapmayan mhp ilçe yönetimine bu davranışlarla örnek bir teşkilatçı nasıl olunur gösterdiğin için tebrik ederim Sertan.
Uzun zamandır seni takip ederim. Cezaevlerine girip çıktın ama biliyorum ki hiçbir zaman kendi nefsin ve çıkarların için yapmadın hep dava için dostların için verdin bu kavgaları. Sırf sen varsın diye oyum MHP ye olacak. Eğer ki o koltuk bir gün nasip olursa seninle beraber en önde gücüm tükenene dek çalışacağım. Tembel teşkilat istemiyoruz


SIRADAKİ HABER