Bu heyecan türk halkının 13 yıldır çektiği çilenin heyecanıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zonguldak’a yaptığı ziyarette partililer ve coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Bu heyecan türk halkının 13 yıldır çektiği çilenin heyecanıdır
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zonguldak’a yaptığı ziyarette partililer ve coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu üyesi MHP sevdalısı Hüseyin Turhan, MHP genel Başkanı Devlet Bahçelinin Zonguldak’ı adeta yerinden salladığını belirterek, Bahçelinin 1 saat yirmi dakikalık konuşmasında bütün sorunlara değindiğini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Zonguldak Bölgesinin sorunlarını çok iyi bildiğini ve Bu sorunları çözme noktasında ne gerekiyorsa yapılacağını bildiğini belirten Turhan, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Zonguldak halkına İki önemli soru sordu, Bunlardan birincisi Hırsızlardan Hesap soracak mısınız? Sorusuna karşılık vatandaşlarımızın cevabı hep bir ağızdan Evet oldu. 2.olarak olarak ise, MHP’yi iktidara taşıyacak mısınız sorusuna da vatandaşlarımız evet diyerek aynı cevabı verdi”dedi. MHP liderinin seçim beyannamesinde yayınladığı gibi İşçiyi, memuru, Emekli’yi ve öğrencileri ilgilendirecek konulardan da bahsettiğini belirten Turhan, 30 yıldır böyle heyecanlı miting görmediğini belirterek,”Bu heyecan Türk halkının 13 yıldır çektiği çilenin heyecanıdır. Onun için 7 Haziran sonrası her şey çok daha iyi olacak “dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER