BU SEÇİM SESLİ GEÇECEK..

BU SEÇİM SESLİ  GEÇECEK..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini yineleyerek, AK Parti’den Ereğli’den Belediye Başkan Aday Adayı olacağı resmen ilan etti.

Sesli üç yıldır irtibat bürosu olarak kullandığı seçim bürosunda basın mensupları ile bir araya gelerek Ak Parti’den aday adaylığına resmen start vererek, gündeme ilişkin konulara açıklık getirdi.

Parti genel merkezi tarafından yapılacak olan anketlerde ‘Murat Sesli’ olarak çıkmaması halinde kamuoyu yoklamalarından çıkacak olan adaya destek vereceğini belirterek Sesli, “Bu anketlerden çıkacak adayın arkasında ben ve ekip arkadaşlarımla beraber hem büromla, hem seçim ekibimle, hem de otobüslerimizle ve diğer araç gereçlerimizle, plan, projelerimizle arkasında olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Ama Murat Sesli anketlerden çıkıyorsa da hakkının yenmemesini istiyorum.” Dedi.

4 yıldır bugünler için hazırlandığını anlatan Sesli şu görüşlere yer verdi:

“Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün seçim otobüsünü hizmete koyduk. Seçimlere 2 ay kala sürede 2 otobüsü daha hizmete sokacağız. Ekibimizle beraber ilçede hayata geçireceğimiz projeler hazırlıyoruz. Çok donanımlı bir araçla projelerimizi led ekranlarla vasıtasıyla halkımızın beğenisine sunacağız.

Elbette genel merkezimizce yaptırılacak anketlerden çıkacak sonuçları önemsiyorum. Yapılacak anketlerde de diğer aday adaylarından önde çıkacağımı iddia ediyorum. Eğer aday adaylığı sürecinde bu anketlerden ‘Murat sesli’ olarak çıkamazsam, çıkacak adayın arkasında ben ve ekip arkadaşlarımla beraber hem büromla, hem seçim ekibimle, hem de otobüslerimizle ve diğer araç gereçlerimizle, plan, projelerimizle arkasında olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Ama Murat Sesli anketlerden çıkıyorsa da hakkının yenmemesini istiyorum.

Anketlerden kim çıkarsa adayım o’ diyen Başbakan’a güveniyorum. Zira Başbakanımız ‘kimse eş, dost akraba ilişkileriyle gelmesin, torpil olmayacak. Hak eden, halkın benimsediği, halk oylamasında en çok oyu alan aday olacak’ diyorsa ben varım. Ondan dolayı da kendime güveniyorum.

Halen süren davamla ilgili ‘acaba Murat Sesli aday olabilecek mi’ sorusunu merak edenler var. Dava devam ediyor ama adaylığımla ilgili bir sorunum yok. Seçime girmeme de hiçbir engel yok. Seçim çalışmaları kapsamında 14 Eylül’de kültürel bir etkinliğimiz olacak. Dr. Şaban Kızıldağ’ın ‘Mazeret yok’ isimli tek kişilik eğitici ve eğlenceli gösteriyi getiriyoruz. Erdemir Kültür Merkezi’ndeki etkinlik ücretsiz izlenebilecek. Etkinliklerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir.

Elbette AK Parti’de adaylığı süreci başlamadığından seçim otobüslerine partimizin amblemini koymadım. Ancak aracımız Başbakanımızın seçim gezilerinde kullandığı araca göre dizayn edilmiştir. Adaylık süreci başladığında ona göre de dizaynımızı yapacağız. Ben de Partimizde adaylık süreci başlamasıyla birlikte müracaatımı yapıp aday adayı olacağım.”

Milletvekilleri ile görüşmesine yönelik soruyu da Sesli, “elbette ben burada AK parti’nin belediye başkanlığını yaptım. Onlar da milletvekilidir. tabi ki İl Başkanıyla da milletvekiliyle de görüşüyorum. Sayın Köksal Toptan’ın da ziyarete gideceğiz. “ diyerek cevap verdi.

Toplantının ardından basın mensuplarını ikramda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER