Çakır: ´´ Her şey Ereğli için ´´

Ereğli ´de AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır 23 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Çakır: ´´ Her şey Ereğli için ´´
 Ereğli ´de AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır 23 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu. Geçmişte yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmaması için ilçe teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını belirten Çakır “Ereğli’nin kavgaya değil kolektif çalışmaya ihtiyacı var” dedi. 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, 23 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan kongreye tek liste ile gideceklerini açıkladı. Kongreye kendi başkanlığında tek liste ile gidilmesi kararının genel merkez tarafından hem il başkanlığı hem de kendileri aracılığı ile kamuoyuna iletildiğini anlatan Çakır “Bundan sonra 23 Kasım 2014 Pazar günü saat 12.00’de Gülüç Anadolu Otel’de Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, Önceki Meclis Başkanımız Köksal Toptan bey, milletvekillerimiz Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar vekilimizin de katılımları ile bütün parti üyeleri ve delegasyon ile birlikte çok coşkulu tek liste halinde Ereğli’yi yarınlara taşıyacak, Ereğli’ye daha iyi hizmetler oluşturacak liste ile birlikte Pazar günü kongremizi gerçekleştireceğiz. Sizlerin aracılığı ile de tüm halkımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı da kongremize, şenliğimize davet ediyoruz” dedi.

Pazar günü Ereğli’nin genelini kucaklayacak bir liste oluşturacaklarını belirten Çakır, liste üzerinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Çakır konuşmasında şunları söyledi; “Pazar günü Ereğli’nin genelini kucaklayabilen, hem kırsalda ki hemde merkezde ki akademisyen, iş dünyasından, serbest meslek erbabı avukat ve mühendis gibi bunlarında olacağı Ereğli’nin küçük bir şeklini yansıtan bir liste oluşturulacak. Ereğli’nin tamamını kucaklayabilen, birlik ve beraberliği en üst seviyeye taşıyabilecek bir liste ile delegasyonun karşısına çıkmayı planlıyoruz. Ereğli’nin sorunları ile alakalı çözüm üretebilecek, fikir üretebilecek bir liste oluşturma yolunda çalışıyoruz.”

Ereğli Belediyesi Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı ile milletvekili Ercan Candan arasında yaşanan sıkıntıların kamuoyuna farklı aktarıldığını dile getiren Çakır, Ereğli’nin kavgaya değil kolektif çalışmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Çakır konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “İlişkiler düzelecek mi derken, zaten ilişkilerin çoğunu kamuoyuna farklı yansıtılmasından dolayı kamuoyunda farklı bir algı oluştu. Yoksa çok kıymetli milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan ile de, Belediye Başkanımız Opr. Dr. Hüseyin Uysal’la da birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bundan sonra Yeni Türkiye sloganımız olduğu gibi Yeni Ereğli sloganı ile çıkacağız. Milletvekilimiz ve belediye başkanımızla el ele, omuz omuza bölgenin sorunlarını hızlı, süratli çözme noktasında gayret göstereceğiz. Belediye meclis üyelerimiz arasındaki sorunu çok kıymetli il başkanımız Sayın Hamdi Uçar’ın desteği ile birlikte oturup konuşarak, üç-beş toplantı yaparak nihayetinde çözüme kavuşturduk. Şu an için son mecliste sizlerde takip etmişsinizdir; son mecliste parti bütünlüğünü koruyacak şekilde bütün kararlar böyle alınarak geçmiştir. Bundan sonrada biraz daha sık toplantılar yaparak bu dışarıya yansıyan olumsuz görüntülerin bir daha yaşanmaması için gayret göstereceğiz. Az öncede ifade ettiğim gibi milletvekilimizle de belediye başkanımızla da Ereğli’nin birikmiş sorunları noktasında el ele omuz omuza çalışacağız. Bunu da kamuoyu çok yakın zamanda görecektir. Hem kongremize de milletvekilimiz Ercan Bey’de diğer vekillerimizde olduğu gibi katılıyor, belediye başkanımız olsun en ufak bir sıkıntımız yok. Bundan sonra da olmaması için bizlerde ilçe teşkilatı olarak ilçe başkanı olarak üstümüze düşen görevi yapacağız. Hassasiyetli davranacağız. Çünkü Ereğli’mizin kavgaya değil her zaman kolektif çalışmaya ve sorunların çözüm noktasında çalışmaya ihtiyacı var. Biz de öncelikle her şey Ereğli için diyoruz. Ondan dolayı her türlü fedakarlığı yapacağız” dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER