ÇAKIR ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 09 Temmuz Çarşamba günü Zonguldak’ta çeşitli temaslarda bulundu.

ÇAKIR ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 09 Temmuz Çarşamba günü Zonguldak’ta çeşitli temaslarda bulundu. Başta Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak başta olmak üzere sırasıyla Zonguldak Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Korkut Eren, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, ÇATES İşletme Müdürü Nuh Baş’a ayrı ayrı nezaket ziyaretinde bulunan Çakır ardından AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısına katıldı. Akşam saatlerince ise TSO’nun Ereğli’de düzenlediği iftar programındaki yerini alan Çakır yoğun geçen bir günü bu şekilde tamamlamış oldu.

Son dönemlerde çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştıran AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Zonguldak’ta kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcileri ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN AK’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Zonguldak’ta yoğun bir gün geçiren Çakır’ın İlk durağı Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Ak’ın makamıydı.

Çakır, İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Osman AK’a hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Çakır, İlçe teşkilatı olarak vatandaşımızın huzuru için gecesini gündüzüne katan emniyet teşkilatı mensuplarının her zaman yanında olduklarını belirterek, Ereğli’de emniyet personelinin yeterli olmadığına değindi. Çakır, Ereğli’ye yapılacak olan MOBESE sisteminin gerekli protokollerinin imzalandığı ve ihale aşamasına gelindiğini, mobese sisteminin faaliyete geçmesi sonrası suç ve suçluyla mücadelede büyük katkı sunacağını ifade etti. Vatandaşların güvenliğinin her şeyden önemli olduğunun altını çizerek, bu güvenliğin Zonguldak’ta sağlanması adına, Ak önderliğindeki Emniyet teşkilatına büyük görevler düştüğünü kaydetti. Çakır, bu doğrultuda Ak’ın da Zonguldak’ta önemli çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Osman AK’ta Çakır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ereğli ilçesini gezme fırsatı bulduğunu ve beğendiğini belirtti.

EREĞLİ’DE DEVLET HASTANESİ AÇILIYOR

Çakır’ın yoğun geçen Zonguldak programında ikinci ziyareti ise Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Korkut Eren’di.

Burada Eren ile Ereğli’de inşaatı tamamlanan ve hizmete girmesi beklenen 350+100 yatak kapasiteli Ereğli Devlet Hastanesi hizmet binasını ele alan Çakır, hastanenin tam donanımlı olarak faaliyete girmesi için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Hastanenin kısa sürede açılacağının konuşulduğu görüşmede, Devlet hastanesinin eksikleri konusunda ciddi bir engelin kalmadığı ve hastanenin iç tefrişatının tamamlanması konusunda hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiği, en geç bir ay içinde vatandaşın hizmetine açılacağı kaydedildi.

EREĞLİ’DEKİ EĞİTİM VE OKULLAR ELE ALINDI

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk’e de ziyaret gerçekleştiren Çakır, Ereğli ilçesinde yapımı devam eden FEN LİSESİ inşaatı için görüşmede bulundu. Çakır, Fen Lisesi inşaatının müteahhit firmasından kaynaklanan gecikmeler ve inşaatın son durumu hakkında da bilgi aldı. Çakır, “Fen Lisesinin ve yapımı devam eden diğer okullarımızın bir an önce tamamlanması ve öğrencilerimize hizmet vermesini arzuluyoruz. Bu konuda tüm çalışmaları yakından takip ediyor, üzerimize düşen bir görev olduğunda da her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e ile de bir görüşme gerçekleştiren Çakır, Ereğli’deki eğitimi ilgilendiren konuları ele aldı.

İlçede inşaatı devam eden okullar hakkında da Özbek ile istişare eden Çakır, ayrıca 2014-2015 eğitim öğretim yılını değerlendirdi.

Oldukça verimli geçen ziyarette, ilçe de inşaatı süren okulların belirlenen sürede tamamlanması adına yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğine işaret edilerek, sürecin beklenen sürede tamamlanması neler yapılabileceği gibi konular üzerinde duruldu.

ÇATES’E DE ZİYARET

Çakır, uzun yıllar HEMA Ereğli İşletme Müdürlüğü görevinde bulunan ve son olarak Demir Madencilik bünyesindeki ÇATES İşletme Müdürlüğü görevine getirilen Nuh Baş’la da baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Yeni görevinde Nuh Baş’a başarılar dileyen Çakır, ÇATES ve Madencilik sektörü hakkında karşılıklı görüş alış-verişinin gerçekleştiği görüşmede Çakır, Zonguldak’ta madencilik sektörünün daha da gelişmesi adına yapılacaklar konusunda Baş’tan bilgiler aldı.

İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Çakır yoğun geçen Zonguldak programını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar başkanlığında düzenlenen ve Zonguldak’taki 7 ilçenin ilçe başkanlarının katıldığı “İlçe Başkanları toplantısı” ile sürdürdü.

Zonguldak gündeminin ele alındığı ve ilçelerde yapılan çalışmalarla ilgili fikir alış-verişinin bulunulduğu toplantının ardından Çakır, Zonguldak’ta yoğun geçen görüşme trafiğini tamamlamış oldu.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER